Betfair mod odds boost til 2,00 på scoring i Liverpool – Spurs

Nye danske spillere hos Betfairs Sportsbook kan modtage op til odds 2,00 på, at der bliver scoret i kampen mellem Liverpool og Tottenham. Man kan spille op til 300 kroner  i forbindelse med kampagnen og har dermed mulighed for at vinde op til 600 kroner i form af et freebet.

 

Få odds 2,00 på mål i kampen hos Betfair

 

Sådan får du odds boost over 0,5 mål i Liverpool – Tottenham

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Sportsbook.
  2. Du skal oprette dig med promokoden ZFBQAA.
  3. Du skal bruge dit første spil på, at der scores over 0,5 mål i Liverpool – Tottenham.
  4. Dit væddemål kan være på maksimum 300 kroner og placeret inden kampstart.
  5. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Sportsbook.
  6. Hvis dit væddemål går hjem boostes oddset  til 2,00 mod det originale odds 1,005.
  7. Hvis væddemålet går hjem bliver indsatsen udbetalt til ens konto i kontanter, mens gevinsten gives i form af et gratis spil.
  8. Det gratis spil er tilgængeligt i 90 dage og skal gennemspilles én gang på Betfairs Sportsbook til minimum odds 1,50.

 

 

Derfor scores der i Liverpool – Tottenham

Det er dømt topopgør på Anfield, når Premier Leagues førerhold Tottenham gæster nummer to, Liverpool. Det er to hold, som har været yderst flittige, når det kommer til at score mål. Liverpool har lavet flest med 27 scoringer i deres 12 kampe, mens Spurs er på 24.

Desuden har Liverpool ikke været med i en eneste 0-0 kamp i denne udgave af Premier League. Ser man på Spurs, er det blot sket én gang. Det er dermed ikke to hold, som har for vane at deltage i målløse opgør.

Det er yderst tæt i toppen af Premier League i denne sæson, hvor blot fem point adskiller Tottenham og Manchester United på ottendepladsen. Derfor skal man have tre point, hvis ikke man vil overhales. Det vil naturligvis også anspore begge mandskaber til at gå efter sejren i denne topkamp.

 

Få odds 2,00 på over 0,5 mål hos Betfair

 

Regler og vilkår

Dette tilbude vil udelukkende kunne benyttes af de nye danske kunder hos Betfairs Sportsbook. Når man opretter sin nye konto, skal man benytte promokoden. Betfair Sportsbook. Man skal være opmærksom på, at man ikke vil have mulighed for at deltage såfremt man er tidligere kunder hos Betfair. Hvis man forsøger at bruge en dobbeltkonto eller mere end en konto til at delta, vil Betfair kunne tilbageholde ens gevinster.

Det kvalificerende væddemål skal være ens første spil og være spillet på Premier League-kampen mellem Liverpool og Tottenham. Spillet skal være placeret inden kampens start. Det vil i dette tilfælde sige før onsdag den 16. december klokken 21.00. Det maksimale beløb man kan spille for i forbindelse med tilbuddet er 300 kroner. Man skal være opmærksom på, at det ved spil på over 300 kroner fortsat kun være være de 300 kroner, som boostes.

Det vil ikke være muligt at deltage i kampagen via spil på Betfairs Spillebørs. Ydermere vil man ikke kunne foretage sin indbetaling med en bonus. I tilfælde af at man gør brug af cash-out-funktionen, vil ens væddemål ikke længere blive boostet.

 

Regler for gratis spil

Ved gevinst på det kvalificerede væddemål, vil man få it indskud retur i form af kontanter. Selve gevinsten vil man få udbetalt i form af et gratis spil. Denne vil ske inden for 24 timer. Derefter vil man have 90 dage til at få brugt dette. Det skal benyttes på Betfairs Sportsbook.

Man vil kunne bruge det gratis spil på både single og multispil. Der skal her være tale om væddemål med et odds op minimum 1,50. Ved multispil skal mindst ét af væddemålene være til mindst odds 1,50.

Har man et gratis spil stående på sin konto, skal man være opmærksom på, at dette vil blive brugt på det først kvalificerede af ens væddemål. Dette skal være afgjort inden for 90 dage. Hvis man vinder på dette væddemål, vil gevinsten blive sat ind på en hovedkonto.

Skulle ens væddemål blive annulleret, vil man få det gratis spil retur. Da vil dette ikke længere være gældende i forbindelse med omsætningskravet. Hvis man benytter cash-out-funktionen, kan det også medføre, at spillet ikke længere gælder i forbindelse med gennemspilskravet. Det vil ikke være muligt at foretage indbetalinger via Neteller eller Moneybookers, når man bruger dette tilbud. Betfair har til ret til at annullere kampagnen til enhver tid.

 

Få odds 2,00 på mål i kampen hos Betfair

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe