Vind op til 600 kroner på scoring i Inter – Real Madrid med Betfair

Nye kunder hos bookmakeren Betfair kan modtage odds 2,00 på, at der bliver scoret, når Inter og Real Madrid mødes i Champions League. Man kan spille op til 300 kroner med kampagnen, og dermed er den mulige gevinst på 600 kroner. Det originale odds løb på 1,005. Dette bliver altså tæt på fordoblet.

 

Få odds 2,00 på mål i kampen hos Betfair

 

Sådan får du odds boost over 0,5 mål i Inter – Real Madrid

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Sportsbook.
  2. Du skal oprette dig med promokoden ZFBJ9Y.
  3. Du skal bruge dit første spil på, at der scores over 0,5 mål i Inter – Real Madrid.
  4. Dit væddemål skal være på minimum 300 kroner og placeret inden kampstart.
  5. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Sportsbook.
  6. Hvis dit væddemål går hjem boostes oddset  til 2,00.
  7. Hvis væddemålet går hjem bliver indsatsen udbetalt til ens konto i kontanter, mens gevinsten gives i form af et gratis spil.
  8. Det gratis spil er tilgængeligt i 90 dage og skal spilles til minimum odds 1,50.

 

 

Derfor scores der i Inter – Real Madrid

Der venter noget af et brag i Champions League, når Real Madrid besøger Inter. Inter ligger sidst i Gruppe B, mens Real Madrid blot et nummer tre. Derfor er der ikke råd til i denne kamp. Mulighederne for mål i kampen bør være gode, hvis ser på Real Madrids forsvar. De har nemlig lukket hele syv mål ind i løbet af de første tre kampe.

Det var da også godt med mål, sidst disse hold mødtes for blot tre uger siden. Dengang vandt Real Madrid som bekendt med 3-2 hjemme i Spanien. Vi mener dermed, at der er gode chancer for, at vi får minimum ét mål.

 

Få odds 2,00 på over 0,5 mål hos Betfair

 

Regler og vilkår

Dette tilbud gives udelukkende til Betfairs nye danske kunder på deres Sportsbook. Ønsker man at benytte tilbuddet, skal man tage promokoden ZFBJ9Y i brug i forbindelse med oprettelsen af ens nye konto på Betfairs Sportsbook. Hvis man har eller tidligere har haft en konto hos Betfair, vil det ikke være muligt at deltage i denne kampagne. Forsøger man at deltage ved brug af en dobbeltkonto eller mere end én konto, kan Betfair tilbageholde ens gevinster.

Det eneste krav er, at man med sit første spil spiller på, at der kommer over 0,5 mål i opgøret mellem Inter og Real Madrid. Man skal være opmærksom på, at kampagnen udelukkende vil være gældende for væddemål, der er foretaget før kampstart. Kampen starter onsdag den 25. november klokken 21.00. Det vil maksimalt være muligt at spille op til 300 kroner i forbindelse med dette tilbud. Hvis man spiller for at et større beløb, vil det fortsat være de 300 kroner, som bliver boostet.

Man skal huske på, at spil foretaget på Betfairs Spillebørs ikke vil være gældende i forbindelse med dette tilbud. Man skal ydermere være opmærksom på, at man ikke vil kunne foretage sin indbetaling med en bonus. I tilfælde af at man gør brug af cash-out-funktionen, vil ens væddemål ikke længere kunne tage del i kampagnen for odds boost.

 

Regler for gratis spil

Ved gevinst på det kvalificerende væddemål, vil man få sin indsats udbetalt i form af kontanter. Selve gevinsten vil blive udbetalt i form af et gratis spil. Denne udbetaling vil blive gennemført inden for 24 timer af kampens slutning. Herefter vil man have 90 dage til at gøre brug af det gratis spil. Dette skal benyttes på Betfairs Sportsbook. Det gratis spil skal ydermere bruges på single- og multispil. Væddemåle skal have odds på minimum 1,50. Hvis man vælger at spille multispil. skal man være opmærksom på, at minimum ét væddemål skal være til minimum odds 1,50.

Hvis man har et gratis spil stående på sin bonuskonto, vil dette blive anvendt til at betale det først kvalificerede væddemål. Her skal man desuden være opmærksom på, at dette skal være afgjort inden 90 dage. Gevinster vil blive sat ind på ens hovedkonto.

Bliver ens væddemål, som er foretaget med gratis spil annullere, vil man få sit gratis spil tilbage. Skulle dette ske, vil væddemålet ikke længere gælde i forbindelse med gennemspilskravet. Gør man brug af cash-out-funktionen, vil også medføre, at det pågældende væddemål ikke længere vil tælle med i kravet om gennemspil. Man skal være opmærksom på, at man ikke vil kunne foretage sine indbetalinger via Moneybookers eller Neteller, når man bruger denne kampagne. Betfair kan desuden til enhver tid annullere kampagnen.

 

Få odds 2,00 på mål i kampen hos Betfair

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe