Betfair giver 550 kroners risikofrit spil på Inter-Milan

Betfair giver alle nye spillere et 550 kroners risikofrit spil på Inter-Milan. Det vil sige, at vinder du ikke på dit spil, får du pengene kontant tilbage på din konto. Kampagnen gælder Milano-derbyet mellem Inter og AC Milan. Det bliver samtidig et opgør mellem de danske landsholdskollegaer Christian Eriksen og Simon Kjær. Der er med andre ord lagt op til et brag af et opgør på San Siro, som du kan gøre endnu mere interessant med dit risikofrie spil hos betfair.

 

 

Tilmed dig hos Betfair her

 

 

Sådan får du dit risikofrie spil

  1. Du skal tilmelde dig som kunde hos betfair her. Kampagnen gælder kun, hvis du er ny kunde.
  2. Spil på kampen mellem Inter og AC Milan med dit første spil på din konto.
  3. Du skal spille på Spillebørsen.
  4. Taber du dit væddemål får du dine 550 kroner tilbage i kontanter.

Spilforslag til Inter-Milan

Når du har sikret dit risikofrie spil, kan du jo ligeså godt bruge det til at vinde nogle penge. Husk at du får pengene tilbage i kontanter, hvis dit væddemål ikke går hjem. Du kan eksempelvis bruge dit risikofrie spil på at spille noget så enkelt, som vinderen af kampen. Her har betfair Inter som favoritter til at løbe med sejren og håneretten. Der er skam også flere gode grunde til at tro, at Eriksen og Inter løber med sejren foran bysbørnene fra AC Milan.

Stor transferaktivitet

Inter har gennem de sidste transfervinduer. I sommers hentede man blandt andre Romelu Lukaku og Alexis Sanchez i Manchester United. I dette netop overståede januar-transfervindue hentede man Ashley Young i United og ikke mindst Christian Eriksen i Tottenham. De to sidstnævnte er stille og roligt i færd med at blive spillet ind på holdet. Eriksen startede sidste weekend sin første kamp i Inter-trøjen mod Udinese. Her vandt Inter med 2-0. Dermed kan man med rette forvente at danskeren fra start mod AC Milan.

AC Milan har hentet to skandinaviske profiler i købet af vinteren i form af den danske landsholdsanfører Simon Kjær og Zlatan Ibrahimovic. Begge forventes at være med mod Inter. Vi tror dog, at Inters mange stjerner bliver for stor en mundfuld for AC Milan.

Klasseforskel

Inter er den helt store udfordrer til Juventus i kampen om mesterskabet. Efter 22 kampe er man blot tre point efter Juventus. En sejr mod Milan er derfor et krag, hvis man skal holde snor i “den Gamle Dame” fra Torino. Juventus er stadig det eneste hold i denne sæson, som har slået Inter i ligaen, hvilket vidner om milanesernes styrke. Bysbørnene fra AC Milan har derimod været mere svingende. Man har dog lagt godt fra land efter den korte julepause. Det skal dog siges, at Milan i denne periode ikke har mødt nogen deciderede skræmmende modstandere. Sidst man gjorde det, var da man fik bank af Atalanta kort før jul og tabte med hele 5-0.

Alt peger dermed på en sejr til den blå-sorte del af Milano. Det skal desuden interessant at se, hvor meget det har hjulpet Christian Eriksen, at han efterhånden har lært holdkammeraterne bedre at kende. Eriksen må også forventes gradvist at blive bedre som sæsonen skrider frem. Vi tror i hvert fald, at han og holdkammeraterne trækker de længste strå på søndag.

 

 

Spil på Inter-Milan hos Betfair

 

 

Regler og vilkår

Kampagnen er forbeholdt nye spillere, som ikke tidligere har har haft en konto hos Betfair Spilbørsen eller Betfair Sportsbook. Dit risikofrie spil skal skal samtidig være dit første og skal spilles på Super Bowl på Spilbørs. Du skal bruge bonuskoden FEODK5 for at få dit risikofrie spil. Går dit spil ikke hjem, vil Betfair udbetale 550 kroner til din konto unden omkostninger.

Kampagnen er kun for nye spillere hos betfair. Du kan ikke deltage, hvis du tidligere har haft en konto hos betfair Spillebørsen eller betfair Sportsbook. Dit spil skal spilles på Serie A på Spillebørsen. Det skal samtidig være dit første spil. Du skal bruge promokoden FEODKS for at få dit risikofrie spil. Hvis dit spil ikke går hjem, udbetaler Betfair 550 kroner til din konto helt uden omkostninger.