Betfair giver vanvittige odds 6 på sejr til FC København!

FC København møder fredag aften de hvide fra AGF. Københavnerne vandt deres første kamp imod OB med 3-2, imens AGF måtte nøjes med 1-1 imod Hobro. FCK er da også kæmpefavoritter i aftenens hjemmekamp, og derfor er det spændende, at Betfair giver et forhøjet odds på 6 til FCK. I kampens anledning forhøjer betfair altså oddset på FC København, til alle nye spillere som derved får hele odds 6 ved tilfælde af en hjemmesejr. Du kan altså vinde op til 600 kroner på, at spille for blot 100 kroner på den forventede FCK sejr.  

Få dit forhøjede odds her

 

Sådan får du dit forhøjede odds på FCK sejren

  1. Gå til kampagnesiden hos Betfair
  2. Tryk på “Spil nu”
  3. Opret en konto og indbetal penge med koden ZFBJ9C
  4. Spil op til 100 kroner på at FC København vinder kampen.

Klik på et af de mange links, du finder her på siden, og du vil blive ført til Betfairs kampagneside. Hvor du kan oprette din nye konto ved at klikke på “Spil nu” og indtaste dine personlige oplysninger. Herefter indtaster du dine personlige oplysninger og indbetaler mindst 100 kroner med bonuskoden ZFBJ9C. Har du fulgt disse anvisninger korrekt, vil bonuskoden automatisk være udfyldt i feltet på siden. Til allersidst skal du bare spille på, at FC København vinder over AGF i fredagens Superliga opgør for op til 100 kroner. Du får hermed odds 6 på en FC København sejr.  

Derfor vinder FC København kampen over AGF

FC København har en super offensiv med spillere, som Dame N´Doye, Jonas Wind, Viktor Fischer og sidste års topscorer Robert Skov. Læg dertil, at AGF i år er uden Kamil Grabara, som var lånesvend fra Champions League vinderne fra Liverpool FC. Erstatningen i AGF målet Oscar Whalley har vist sig ustabil. Og det er da også en position der godt kan ende med, at koste AGF muligheden for at forhindre den forventede FCK sejr. FC København skal helt tilbage til 2009 for, at finde det seneste nederlag til aftenens modstander AGF på den stærke hjemmebane i Parken. Der er da heller ikke særlig meget, der peger imod en overraskelse denne gang. De seneste seks opgør i Parken har budt på lutter sejre til københavnerne. Og i de seneste tre opgør, er det endda endt med storsejre, på henholdsvis 4-2, 4-1 og 4-0. Med andre ord, FCK har et meget godt tag på modstanderen fra Aarhus. FCK har styrket holdet betydeligt henover sommeren, og har blandt andet hentet Jens Stage i netop AGF. Et skifte der selvfølgelig svækker AGF betydeligt. Derudover er også Karlo Bartolec og Victor Nelsson hentet ind i FC Nordsjælland. Imens man på målmandsposten har styrket sig, med købet af Steen Grytebust fra Odense. Så afgangen af Denis Vavro og Peter Ankersen, vil højest sandsynligt ikke mærkes synderligt hos de forsvarene mestre. Og læg dertil, at talentet Carlo Holse endda også er vendt tilbage, efter et meget succesfuldt lejeophold i Esbjerg fB.  

Regler og vilkår hos Betfair

Dette tilbud er kun for nye kunder, så du kan ikke få glæde af det, hvis du i forvejen har en konto hos Betfair Sportsbook eller Betfair Spillebørs. Hvis du vinder på dit spil, får du et ekstrabet, som har værdi af dit vundne væddemål. Dit ekstrabet skal spilles til mindst odds 1,20, og hvis du vinder på det, kan du udbetale gevinsterne til din bankkonto. Hvis du vælger at indbetale med NETELLER eller Skrill, kan du ikke tage imod tilbuddet. Det er ikke muligt at bruge cashout sammen med dette tilbud. Husk, at det almindelige odds på en FC København sejr kan variere, men dit forhøjede odds vil altid være til den høje pris af odds 6.  

Få dit forhøjede odds her

 

Bookmakeren betfairs officielle logo