Alle nye kunder hos betfairs Spillebørs har mulighed for at spille 250 kroner risikofrit på CS:GO. Her kan man vælge mellem det store opgør mellem Astralis og fnatic eller kampen mellem Copenhagen Flames og c0ntact. Alle fire hold er i gang med kvalfikationen til ESL One Rio 2020, som afholdes til november. Holdene er stadig i begyndelse af denne kvalifikation, hvorfor det naturligvis er vigtigt at komme godt fra start. Astralis har desuden revanche til gode fra ESL Season 11, hvor man tabte til svenske fnatic. Copenhagen Flames-c0ntact spilles 24. april klokken 15.00, mens Astralis-fnatics spilles den 25. april klokken 15.00.

 

 

 

 

 

Sådan spiller du risikofrit på Copenhagen Flames vs c0ntact eller Astralis vs fnatic

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Spillebørs
  2. Du skal oprette dig med promokoden FEODK2
  3. Du skal bruge dit første spil på at spille på enten Copenhagen Flames-c0ntact eller Astralis-fnatic
  4. Dit væddemål skal være på minimum 250 kroner
  5. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Spillebørs
  6. Hvis dit væddemål ikke går hjem får du 250 kroner retur.

 

Det kan du bruge dit risikofrie spil på

Af disse to kampe er det naturligvis Astralis’ kamp mod fnatic, som springer i øjnene. Det er et opgør mellem to af verdens absolut bedste mandskaber. Astralis er nummer to verdensrangslisten, mens svenske fnatic er nummer tre. Fnatic har netop vundet den store ELS Pro League Season 11, hvor man slog mousesports i finalen. Astralis som nummer tre i turneringen og missede finalen efter et nederlag til mousesports. Undervejs mødtes Astralis og fnatic en gang. Her vandt fnatic med 2-1. Svenskerne vandt første bane med 16-13. Herefter slog Astralis igen og vandt deres valgte bane, Nuke, med 16-11. Fnatic vandt sidste og afgørende bane med 16-14. Der var med andre tale om en ganske tæt kamp mellem de to skandinaviske hold.

 

betfair Sportsbook Opret dig hos betfair

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Derfor vinder Astalis

I de foregående opgør havde Astralis eller godt fat i deres svenske rivaler. Holdene mødtes også tilbage i februar. Her dominerede Astralis ved at slå fnatic over to runder med 16-9 og 16-8 på henholdsvis Overpass og Vertigo. Her var hele Astralis-holdet intet mindre end flyvende, da fem spillere alle havde kill/death ratios på mellem +8 og +16. Emil ‘Magisk’ Reif fik ram på modstanderen 48 gange og døde selv blot 22 gange.  Tilbage i November slog Astralis igen fnatic med 2-0. Her vandt danskerne første bane med hele 16-6, mens anden bane var tættere og sluttede 16-14.

I deres seneste kamp slog Astralis Complexity med 2-1. Her vandt man banerne Vertigo og Train, mens Complexity vandt Nuke. Fnatics tabte deres kamp mod finske ENCE med 2-0. hvor man tabte på Dust2 og Mirage. Vi regner med, at dette opgør ender med endnu en sejr til Astralis, som vi tror vil være tilbage i topform efter skuffelsen ved ESL Pro League Season 11.

 

Derfor vinder c0ntact mod Copenhagen Flames

Copenhagen Flames deltog senest ved Home Sweet Home Cup. Her vandt man to kampe, hvoraf den ene var en imponerende sejr over russiske Spirit, som ligger nummer 20 på verdensranglisten, hvor Flames er nummer 46. Det blev dog også til to store nederlag til Endpoint og BIG. Mod Endpoint tabte man med 16-9 og 16-4. Mod BIG lød cifrene på 16-7 og 16-4. I c0ntact får det heldigvis en modstander, der umiddelbart er til at tale med.

C0ntacts seneste turnering var Flashpoint 1, hvor de mødte netop Copenhagen Flames. Holdene mødtes i første runde af turneringen. Her vandt c0ntact med 2-0. Det var tæt på Nuke-banen, hvor c0ntact vandt med 19-16. På Mirage var der dog ingen tvivl. Her smadrede c0ntact Flames med hele 16-5. C0ntact endte med at slutte på en niendeplads i Flashpoint 1, mens Flames sluttede på 12.- og sidstepladsen i turneringen, som blev vundet af danske MAD Lions. Vi tror, at c0ntact igen får skovlen under Copenhagen Flames, og at de dermed vinder kampen.

 

 

 

 

 

Regler og vilkår

Dette tilbud er udelukkende tilgængeligt for betfairs nye danske kunder på Spillebørsen. Det er dermed et krav, at man skal være bosat i Danmark for at kunne deltage i kampagnen. For at kunne gøre brug af denne skal man benytte promokoden FEODK5. Hvis man ønsker at gøre brug af kampagnen, kan det ikke lade sig gøre at foretaget indskud på under 250 kroner. I det tilfælde vil dette ikke være kvalificeret. Man kan til gengæld godt spille for over 250 kroner. I det tilfælde skal man dog være opmærksom på, at man fortsat vil få 250 kroner retur, hvis det kvalificerede væddemål skulle ske ikke at gå hjem.

Kun væddemål, som er foretaget på Betfairs Spillebørs er kvalificerede til at tage del i kampagnen. Væddemålet skal spilles på opgøret i ESL Pro League mellem Astralis og mousesports. Det pågældende væddemål skal være et pre-kamp væddemål. Som konsekvens af dette skal væddemålet være placeret inden torsdag den 9. april klokken 18.25, som er starttidspunktet for kampen mellem Astralis og mousesports. Væddemål placeret som Sportsbook, multispil og lignende er ikke kvalificerede til kampagnen. Det kvalificerede væddemål skal være placeret inden for syv dage af en spillekonros oprettelse. Hvis ens væddemål ikke accepteres eller annulleres, vil dette ikke længere være gældende til at tage del i kampagnen. Hvis man palcerer to kvalificerede væddemål på samme tid, vil det resultere i, at det først afgjorte af disse vil være gældende med kampagnen.

Det er kun kvalificerede væddemål, som er foretaget på betfairs Spillebørs, som er kvalificerede til at deltage i kampagnen. Dette væddemål skal spilles på enten Copenhagen-Flames eller Astralis-fnatic.

 

Restriktioner

Man bør være opmærksom på, at det kun er tilladt at foretage én tilmelding per kunde, familie, husstand, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingskonto samt delt computer. Betfair har desuden til enhver tid ret til at annuellere tilmelding fra konkurrencen, hvis de vurderer, at der er tegn på misbrug af kampagnen. Ydermere har betfair desuden ret til at tilbagekalde eller ændre vilkår i deres konkurrencer og kampagner i et hvert stadie af disse.