Spil 250 kroner risikofrit på FK Minsk-BATE Borisov

Nye spillere hos Betfiars Spillebørs kan spille risikofrit for 250 kroner  på det store opgør mellem storholdet BATE Borisov og FK Minsk. BATE Borisov har fået en elendig start på sæsonen. De har blot fået tre point fra deres første tre ligakampe. Nu skal de forsøge at rette op på det mod et FK Minsk-hold, som er fremragende på hjemmebane. Der er dermed lagt op til en fremragende kamp i Minsk. Denne spilles søndag den 12. april klokken 14.00.

 

 

 

 

Sådan spiller du risikofrit på FK Minsk-Bate Borisov

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Spillebørs
  2. Du skal oprette dig med promokoden FEODK5
  3. Du skal bruge dit første spil på at spille på kampen mellem FK Minsk og BATE Borisov
  4. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Spillebørs
  5. Hvis dit væddemål ikke går hjem får du 250 kroner retur.

 

 

Spil risikofrit på kampen hos Betfair

 

 

Det skal du bruge dit risikofrie spil på

BATE Borisov har fået en noget nær katastrofal start på denne sæson. Sølle tre point er det blevet til i Premier League, mens man også har ryggen mod muren i pokalturneringen. Foråret startede ellers fornuftigt, da man slog Dinamo Minsk ud af pokalen. Herefter gik det dog helt galt i første ligakamå, hvor man fik bank Energetik-BGU med hele 3-1. Herefter fulgte et 2-1 nederlag på udebane til Slavia Mozyr. Der har dog oså været lidt succes. Den kom i form af en 1-0 sejr på hjemmebane mod oprykkeren Rukh Brest. BATE Borisovs seneste kamp var den første af to pokalsemifinaler mod Slavia Mozyr. Her tabte man igen til Mozyr – denne gang med 1-0. Derfor har de ryggen mod muren inden udekampen mod FK Minsk.

FK Minsk fik en stærk start på sæsonen med en 3-1-sejr ude mod oprykkeren Belshina Bobruisk. I anden kamp slog man bysbørnene Dinamo Minsk med 3-2 på hjemmebane. FK Minsks seneste kamp blev dog en skuffelse, da man tabte med 2-0 på udebane til ligaens tophold Energetik-BGU. FK Minsk skal dermed også bruge en sejr for at holde fast i toppen af ligaen. Vi tror derfor på en underholdende kamp, hvor vi får godt med mål at se.

 

Derfor kommer der over 2,5 mål i kampen

FK Minsk har allerede været involverede i et par målrige opgør i denne sæson. Her tænkes der naturligvis på deres 3-1 kamp mod Belshina Bobruisk og deres 3-2 sejr mod Dinamo Minsk. Historikken viser desuden, at de ikke er alt for gode til at holde målet ret på hjemmebane. Sidste sæson hentede de godt med point på hjemmebane – 28 af deres i alt 36 for at være helt præcis. Til trods for den gode point høst formåede de dog at lukke 19 mål ind på deres 15 hjemmekampe. Hjemmekampen mod Dinamo Minsk viste, at dette stadig kan blive et problem i denne sæson.

BATE har også været med i et par målrige kampe. I begge deres nerlag blev der således scoret over 2,5 mål. I sidste sæson formåede de oven i købet at score 61 mål, hvilket kun Dinamo Brest med deres 70 mål gjorde bedre. Vi mener derfor, at der god grund til at tro på over 2,5 mål i kampen. På Betfairs Spillebørs får man odds 2,00 på dette væddemål.

 

 

Spil risikofrit på kampen hos Betfair

 

 

Regler og vilkår

Dette tildbud er udelukkende tiltænkt nye danske kunder hos Betfairs Spillebørs. For at kunne deltage i kampagnen er det et krav, at mna er bosat i Danmark. Når man tilmelder sig kampagnen, skal man benytte promokoden FEODK5. Man skal være opmærksom på, at det ikke muligt at foretage indskud på under 250 kroner i forbindelse med denne kampagne om et risikofrit spil. Man kan godt spille for 250 kroner. Man bør dog være opmærksom på, at man i det tilfælde fortsat vil få 250 kroner itlbage i tilfælde at tabt væddemål.

Kvalificerende væddemål skal være foretaget på Betfairs Spillebørs for at være berettigede til at deltage i kampagnen. Væddemålet skal spilles på opgøret mellem FK Minsk og BATA Borisov i den hviderussiske Premier League. Der skal være tale om et pre-kamp væddemål. Dermed skal dette være placeret senest søndag den 12. april klokken 14, hvilket er tidspunktet, hvor kampen sparkes igang. Man skal være opmærksm på, at væddemål, der er palceret som Sportsbook, multispil og lignende ikke er kvalificerede til at tage del i kampagnen. Man skal have placeret sit kvalificerende spil inden for syv dage af spillekontoens oprettelse. I tilfælde af at ens ens væddemål ikke accepteres eller annuellere, vil pågældende væddemål ikke længere være berettidget til at deltage i kampagnen. I tilfælde af, at mna skulle have placeret to kvalificerede væddemål på samme tid, vil det først afgjorte af disse være det, som ender med at gælde i forbindelse med kampagnen.

 

Restriktioner

Som spiller bør man være opmærksom på, at man er begrænset til én tilmelding per kunde, familie, husstand, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingskonto samt delt computer. Betfair har til enhver tid ret til at annuellere tilmelding fra konkurrencen, Dette kan kan de blandt andet gøre, hvis de mener, at der er tegn på misbrug af deres tilbud. De har desuden ret til at tilbagekalde eller ændre vilkår i deres konkurrencer og kampagner i et hvert stadie af disse.

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe