Betfair tilbyder nye danske kunder på deres Sportsbook boostede odds 2,00 på, at der bliver scoret, når Liverpool gæster Everton. Her lød original oddset på 1,005. Der er altså tale om godt og vel en fordobling af dette. Man vil kunne spille op til 300 kroner i forbindelse med dette tilbud. Det vil med andre ord sige, at man vil have mulighed for at vinde helt op til 600 kroner. Everton og Liverpool har begge allerede være med i et par målrige kampe i denne sæson. Det ville altså være en stor overraskelse, hvis ikke det lykkes bare én af dem at få bolden i kassen i lørdagens Merseyside-derby.

 

betfair Sportsbook Få odds boost på over 0,5 mål hos Betfair

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Sådan får du odds boost over 0,5 i Everton – Liverpool

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Sportsbook.
  2. Du skal oprette dig med promokoden ZFBJ9R.
  3. Du skal bruge dit første spil på, at der scores over 0,5 mål i Everton – Liverpool.
  4. Dit væddemål skal være på minimum 300 kroner og placeret inden kampstart.
  5. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Sportsbook.
  6. Hvis dit væddemål går hjem boostes oddset  til 2,00.
  7. Hvis væddemålet går hjem bliver indsatsen udbetalt til ens konto i kontanter, mens gevinsten gives i form af et gratis spil.
  8. Det gratis spil er tilgængeligt i 90 dage og skal spilles til minimum odds 1,50.

 

 

Derfor bliver der scoret i Everton – Liverpool

Everton har været den helt store oplevelse indtil videre i denne sæson. De er sammen med Aston Villa de eneste hold, som stadig har maksimumpoint. De har desuden været involverede i et par målrige kampe. I anden spillerunde slog man West Bromwich med 5-2. Senest blev det til en 4-2-sejr over Brighton.

Det er især Dominic Calvert-Lewin og James Rodríguez, som bidrager med målene. Calvert-Lewin har scoret seks mål i de første fire runder og delt topscorer i ligaen. James har lavet tre mål og to assist.

Helt så rosenrødt ser det ikke ud i Liverpool. Her har det ellers så solide forsvar haft store problemer. Man har således lukket hele 11 mål ind i de første fire kampe. I første spillerunde vandt man over Leeds i en vanvittig kamp, som sluttede 4-3.

Senest blev Liverpool dog ydmyget, da Aston Villa smadrede dem med utrolige 7-2. Her kortsluttede Liverpools forsvar fuldstændigt og især Gomez og Adrian havde store problemer.

Chancerne for at et af holdene (især Everton) kommer på tavlen bør altså være ganske gode efter vores mening.

 

Regler og vilkår

Denne kampagne er kun for nye kunder på Betfairs Sportsbook med addresse i Danmark. Ønsker man at deltage i kampagnen, skal man blot gøre brug af promokoden ZFBJ9R, når man opretter sig. Man skal være opmærksom på, at det ikke vil være muligt deltage, såfremt man tidligere har haft en konto hos Betfair. Hvis man deltager ved brug af en dobbeltkonto eller gør brug af mere end én konto, vil Betfair kunne tilbageholde ens gevinster.

Man skal være opmærksom på, at det udelukkende vil være spil foretaget med Betfairs Sportsbook, som vil kunne tage del i dette tilbud. Her skal man spille på over 0,5 mål i kampen mellem Everton og Liverpool. Man skal have foretaget sit kvalificerende væddemål inden starten på kampen. Det vil sige lørdag den 17. oktober klokken 13.30. Man vil maksimalt kunne spille for 300 kroner med denne kampagne. Spiller man får et højere beløb, vil det fortsat kun være de 300 kroner, som vil blive boostet.

Man skal være opmærksom på, at spil foretaget på Betfairs Spillebørs ikke vil kunne tage del i dette tilbud. Det vil ydermere ikke være muligt at foretage sin indbetaling via en bonus. Hvis man gør brug af cash-out-funktionen på sit væddemål, vil dette ikke længere være kvalificeret til at tage del i dette tilbud.

 

Regler for gratis spil

Vinder man på sit kvalificerende væddemål, vil indsatsen på dette blive udbetalt i kontanter. Selve gevinsten vil blive sat ind på ens bonuskonto i form af et gratis spil. Dette vil ske inden for 24 timer af kampens afslutning. Herefter vil man have 90 dage til at gøre brug af dette på Betfairs Sportsbook. Man vil kunne benytte dette på single- og multispil. Disse skal have odds på minimum 1,50. Vælger man multispil, skal man være opmærksom på, at disse skal have mindst ét væddemål til odds 1,50 for at gælde.

Har man et gratis spil på sin bonuskonto, vil dette blive brugt til at betale det først foretagede væddemål, som er i overensstemmelse med ovenstående krav. Ens spil skal være afgjort inden for et tidsrum af 90 dage. Gevinster vundet med gratis spil vil blive sat ind på ens hovedkonto.

Skulle ens spil med det gratis spil blive annulleret, vil man få indsatsen samt selve spillet retur. Dette vil da ikke tælle med i gennemspilskravet. I tilfælde af at man gør brug af cash-out-funktionen på et spil, som er foretaget med et gratis spil vil dette ikke længere gælde i forbindelse med kravet om gennemspil. Man skal være opmærksom på, at det ikke vil være muligt at gøre brug af Moneybooker eller Neteller, når man foretager sin indbetaling i forbindelse med denne kampagne. Betfair vil desuden til enhver tid kunne annullere kampagnen.

 

betfair Sportsbook Få odds boost på over 0,5 mål hos Betfair

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe