Betfair giver risikofrit spil på Esbjerg-FCK

Så starter Superligaen snart på igen. Esbjerg og FC København mødes den 14. februar i Esbjerg til forårssæsonens første kamp. I den forbindelse giver Betfair nye danske kunder et 550 kroners risikofrit spil på Superliga-kampen mellem Esbjerg og  FC København på deres Spillebørs. Dermed får du 550 kroner retur, hvis du ikke vinder på dit første væddemål. Dermed kan du blot læne dig tilbage velvidende, at dit spil er forsikret.

 

 

Opret dig hos Betfair her

 

 

Sådan får du dit risikofrie spil hos Betfair

  1. Du skal oprette en ny dansk konto på Betfairs Spillebørs med promokoden FEODK5.
  2. Du skal indsætte minimum 550 kroner på denne.
  3. Du bruger dit første spil på at spille minimum 550 kroner på kampen mellem Esbjerg og FC København.
  4. Der skal være tale om ét single spil.
  5. Hvis du taber dit væddemål, får du 550 kroner udbetalt i kontanter til din konto.

Det kan du spille på

I sidste ende er det naturligvis dig, som beslutter, hvordan du vil bruge dit risikofrie spil på. Du kan naturligvis vælge et sikkert spil til relativt lave odds. Da her er tale om et risikofrit væddemål, kan du også vælge at gå efter guldet med et, der giver lidt mere igen. Vi vil nu komme med et par forslag til, hvordan du kunne vælge at benytte Betfairs risikofrie spil på Esbjerg-FC København.

FCK vinder kampen

Der er mange grunde til, at FC København tager hjem fra Esbjerg med tre point i bagagen. For det første er københavnerne efter sæsonen første 20 kampe at finde på Superligaens andenplads. Esbjerg ligger derimod nummer 13. Det betyder, at øsjyderne er næstsidst og dermed i overhængende fare for at rykke ned. Der skal som bekendt findes tre nedrykkere i år. Mindre kan ikke gøre det, da Superligaen skal reduceres til 12 hold fra næste sæson.

Esbjergenserne skal altså have en del point på kontoen i de resterende kampe. Chancerne for at dette skulle lykkes mod FCK synes dog meget små. Københavnerne er som sagt en de af en yderst interessant mesterskabskamp. Man er inden starten på forårssæsen blot fire point efter FC Midtjylland. Løverne har dermed ikke råd til at dumme sig, så alt andet end en sejr mod Esbjerg ville være en katastrofe.

FCK har ganske vist mistet Viktor Fischer på grund af en skade, men kvaliteten i truppen er stadig så stor, at dette ikke vil kunne bruges som undskyldning for et skuffende resultat. Vi tror, at FCK er klar fra starten i foråret, og at dette kommer til at gå ud over Esbjerg.

Der scores over 2,5 mål i kampen

Hvis du er på udkig efter et lidt højere odds, som stadig har gode muligheder for at gå hjem, så kan du spille på, at der i kampen scores over 2,5 mål. FCK er sammen med Brøndby det mest scorende hold i ligaen. Esbjerg har derimod det næst dårligste forsvar – kun overgået af Silkeborgs. Dermed skulle der være gode chancer for, at FCK alene kan lave tre mål eller flere. Vi tror desuden, at FCK vil gå efter at sende et signal til FC Midtjylland, om at de altså er klar fra starten.

 

 

Opret dig hos Betfair her

 

 

Regler og vilkår

Kampagnen gælder kun spil på Esbjerg-FC København. Du skal være ny kunde ved Betfars Spillebørs og benytte promokoden FEODK5. Du skal være opmærksom på, at spil på Sportbook samt multispil på Spillebørsen ikke er med i denne kampagne. Dit spil skal være placeret senest syv dage efter din kontos oprettelse. Dit spil skal være på minimum 550 kroner og være afgjort indenfor syv dage af oprettelse.

Vælger du at spille for mere end 550 på dit første væddemål, vil du stadig få 550 kroner retur med denne kampagne. Ikke accepterede eller annullerede spil vil ikke indgå i kampagnen. Hvis dit spil ikke går hjem, får du 550 kroner sat ind på din Betfair-konto. Du får kun refunderet dit væddemål, hvis dit tabende væddemål samtidig er dit første. Placerer du to kvalificerende spil på samme tid, vil det først afgjorte være gældende.

Kampagne-tilbuddet er begrænset til ét pr. kunde, familie, husstandsadresse, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer og samme betalingskonto. Forkert udfyldte tilmeldinger accepteres ikke. Betfair har ret til at annuellere enhver tilmelding til konkurrencer, kampagner, events og brug af webstedet Betfair, hvis de mener, at den pågældende deltager på nogen måde udøver svigagtig eller ulovlog aktivitet. Dette er uanset om pågældende deltager har vundet en præmie ved sådan en aktivitet.

Betfair har ret til at ændre enver turninger eller disse regler og betingelser. Det er dit eget ansvar at holde dig opdateret ved løbende at tjekke Betfairs betingelser og eventuelle særligebetingelse og dermed sikre dig, at du er i stand til at acceptere disse. Din fortsatte brug af siden vil blive anset for at udgøre din accept af eventuelle ændringer, som Betfair måtte foretage.