Nye kunder hso Betfairs Spillebørs kan spille 550 kroner på Revierderbyet mellem Borussia Dortmund og Schalke 04. Det er nok ikke for meget at sige, at det er den største kamp i månedsvis. Der er meget på spil for Dortmund, som er med i toppen af Bundesligaen, hvor man ligner den primære konkurrent til Bayern München. Schalke jagter dog en palds i Europa League, så de vil også være opsatte på at hente et godt resultat. Der er med andre ord lagt op til en nervepirrende kamp.

 

 

Dortmund-Schalke 04 - Betfiar campaign

 

 

Sådan spiller du risikofrit på Dortmund-Schalke 04

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Spillebørs
  2. Du skal oprette dig med promokoden FEODK5
  3. Du skal bruge dit første spil på at spille på kampen mellem Borussia Dortmund og Schalke 04
  4. Dit væddemål skal være på minimum 550 kroner
  5. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Spillebørs
  6. Hvis dit væddemål ikke går hjem får du 550 kroner retur.

 

 

betfair Sportsbook Opret dig hos Betfair

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Det skal du bruge dit risikofriespil på

Dortmund har allerede været involverede i flere målfester i denne sæson. I hele 21 af deres første 25 kampe i Bundesligaen har de scoret flere end 2,5 mål. Derfor vil det naturligvis være oplagt at spille på en målrig affære. Schalke kan også selv lave godt med mål, men de har en del defensive problemer, som Dortmund bør kunne udnytte med deres frygtindgydende angreb.

 

Over 3,5 mål i kampen?

Det store spørgsmål er naturligvis, hvor mange mål, der kommer i kampen. Man kan vælge at spille relativt sikkert og gå efter over 2,5. Det har der som nævnt været i langt størstedelen af Dortmunds kampe, hvor især Dortmund selv har det med at være i målhumør. Da der her som nævnt er tale om et risikofrit væddemål, er det dog yderst fristende at gå efter guldet og sige over 3,5 mål i kampen. Dette har været udfaldet i intet mindre end 17 af Dortmunds 25 Bundesliga kampe i indeværende sæson.

Man skal ikke lade sig afskrække af, at Dortmund i Schalke 04 møder endnu et hold fra toppen af ligaen. Indtil flere af Dortmunds målfester er faldet mod ligaens øvrige tophold. Her tænker vi på: 4-0-sejr mod Leverkusen, 4-0-nederlag til Bayern München, 3-3 mod RB Leipzig og et 4-3 nederlag til Leverkusen. Der er med andre ord ganske gode chancer for mål uanset, hvem Dortmund står over for. Schalke har desuden også vist, at de er sårbare mod de absolutte tophold. Eksempelvis har man tabt to med svimlende 5-0 til Bayern München såvel som RB Leipzig.

 

Dortmunds stærke offensiv

Dortmund har en offensiv, som bør kunne udnytte Schalkes ustabile forsvar. På toppen har man naturligvis Erling Braut Håland, som blev hentet ind i januar for omkring 150 millioner kroner. Nordmanden har allerede vist sig at være en fremragende investering. Den 20-årige Håland har scoret otte mål i sine første ni kampe i Bundesligaen. Håland får desuden hjælp af klassespillere som Thorgan Hazard og Jadon Sacho på kanterne. Vi mener derfor, at der er god grund til at gå efter over 3,5 mål i kampen.

 

Regler og vilkår

Fort at kunne tage i mod tilbuddet skal man være ny dansk kunde hos Betfairs Spillebørs. Man skal desuden være opmærksom på, at man skal gøre brug af promokoden FEODK5. For at kunne deltage i kampagnen, skal foretage et indskud på minimum 550 kroner. I tilfælde af at man vælger at spille for mindre end de 550 kroner, vil ens spil ikke længere være kvalificeret til at tage del i kampagnen. Vælger man at spille for mere end 550 kroner, vil man fortsat få 550 kroner retur, hvis man taber på sit kvalfiicerede væddemål på Betfairs Spillebørs.

Kvalificerede væddemål skal være foretaget på Betfairs Spillebørs på kampen mellem Borussia Dortmund og Schalke 04. Kampen spilles lørdag den 16. maj klokken 15.30 i Dortmund. Væddemål foretaget som Sportsbook, multispil eller lignende vil ikke være gældende i forbindelse med kampagnen. Man skal være opmærksom på, at ens kvalificerende væddemål skal være placeret inden for syv dage af ens kontos oprettelse. Hvis ens spil ikke bliver accepteret eller annulleres, vil det ikke længere være gældende i forbindelse med tilbuddet. Placerer man to væddemål på samme tid, vil det gældende være det først afgjorte af disse to.

Man skal være opmærksom på, at det kun er muligt at foretage én tilmelding per kunde, familie, husstand, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingskonto samt delt computer. Betfair har ret til at annuellere tilmeldinger fra konkurrence, hvis de skulle vurdere, at der er tegn på misbrug af kampanen. Betfair har desuden ret til at tilbagekalde eller ændre vilkår i deres konkurrencer og kampagner.

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe