Få odds 2,00 på at der scores i Danmark – Island hos Betfair

Nye danske kunder hos Betfair kan modtage odds 2,00 på, at der scores over 2,00 mål i Danmarks kamp mod Island. Det originale odds lød på 1,03. Dermed er der altså næsten tale om en fordobling af dette. Det vil være muligt at spille til og med 300 kroner i forbindelse med tilbuddet. Det vil med andre ord sige, at man kan vinde op til 600 kroner med denne kampagne, hvis bare ét af holdene kommer på tavlen.

 

Få odds 2,00 på mål i kampen hos Betfair

 

Sådan får du odds boost over 0,5 mål i Danmark – Island

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Sportsbook.
  2. Du skal oprette dig med promokoden ZFBJ9W.
  3. Du skal bruge dit første spil på, at der scores over 0,5 mål i Danmark – Island.
  4. Dit væddemål skal være på minimum 300 kroner og placeret inden kampstart.
  5. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Sportsbook.
  6. Hvis dit væddemål går hjem boostes oddset  til 2,00.
  7. Hvis væddemålet går hjem bliver indsatsen udbetalt til ens konto i kontanter, mens gevinsten gives i form af et gratis spil.
  8. Det gratis spil er tilgængeligt i 90 dage og skal spilles til minimum odds 1,50.

 

 

Derfor scores der i Danmark – Island

Kampbilledet vil med stor sandsynligvis være, at Danmark kommer til at have bolden meget og skal forsøge at finde en åbning i det islandske forsvar. Det så vi et eksempel på i den første kamp mellem holdene. Her havde Danmark bolden 64 procent af tiden. Danmark viste i sidste kamp, at de ikke har problemer med at udnytte deres store overtag i spillet og omsætte dette til mål. Opgøret endte som bekendt med en dansk 3-0-sejr.

I kampen mod Sverige var Danmark igen dygtige overfor en defensivt indstillet modstander. Her havde man 63 procent i boldbesiddelse. Der stod 0-0 ved pausen, men i anden halvleg fik Danmark brud svenskerne ned.

Island har haft store problemer defensiv i denne Nations League. Her har man nemlig lukket hele 11 mål ind i løbet af de første fire gruppekampe.

 

Få odds 2,00 på mål i kampen hos Betfair

 

Regler og vilkår

Tilbuddet er udelukkende for nye danske kunder hos Betfairs Sportsbook. Når man skal gøre brug af kampagnen, skal man være opmærksom på, at man bruge promokoden ZFBJ9W i forbindelse med oprettelsen af ens nye konto. Man vil ikke have mulighed for at tage del i kampagnen, såfremt man tidligere har haft en konto hos Betfair. Hvis man forsøge at deltage ved brug af en dobbeltkonto eller bruger mere end en konto, har Betfair ret til at tilbageholde ens gevinster.

Dette tilbud gives kun til nye spillere på Betfairs Sportsbook. Disse skal blot spille på over 0,5 mål i Nations League-kampen mellem Danmark og Island. Denne kampagne inkluderer udelukkende væddemål, som er placeret inden opgørets start. Kampstart er sat til søndag den 15. november klokken 20.45. Det vil maksimalt være muligt at spille op til 300 kroner, hvis man skal have odds boost på sit væddemål. I tilfælde af at man vælger at spille for mere, vil det fortsat kun være de 300 kroner, som vil blive boostet.

Spil foretaget på Betfairs Spillebørs vil ikke være kvalificerede i forbindelse med denne kampagne. Man skal desuden være opmærksom på, at man ikke vil kunne foretage sin indbetaling med en bonus. I tilfælde af at man gør brug af cash-out-funktionen, vil det medføre, at ens væddemål ikke længere vil være kvalificeret til at tage del i kampagnen.

 

Regler for gratis spil

Hvis man vinder på sit kvalificerende væddemål vil man få sin indsats udbetalt i form af kontanter. Gevinsten vil blive udbetalt i form af et gratis spil. Denne udbetaling vil blive gennemført inden for 24 timer af kampens afslutning. Dette gratis spil skal bruges inden der er gået 90 dage. Man skal være opmærksom på, at det kun kan bruges på Betfairs Sportsbook. Det vil ydermere udelukkende kunne bruges på single- og multispil. Disse skal have et odds på minimum 1,50. Hvis man vælger multispil, skal man være opmærksom på, at det mindst ét af væddemålene skal være til odds 1,50 eller højere.

I tilfælde af at man har et gratis spil stående på sin bonuskonto, skal man være opmærksom på, at dette vil blive brugt på det først kvalificerede foretagede væddemål. Det skal desuden være afgjort inden for en periode af 90 dage. Gevinster vil blive sat ind på ens hovedkonto.

Man skal være opmærksom på, at man få sit gratis spil tilbage, hvis væddemålet foretaget med dette annulleres. Skulle dette ske, vil dette ikke længere tælle med i kravet om gennemspil. Gør man brug af cash-out-funktionen vil væddemålet heller ikke længere tælle med i kravet om gennemspil. Det vil ikke være muligt at foretage indbetalinger med Moneybookers eller Neteller i forbindelse med dette tilbud. Betfair kan til enhver tid annullere kampagnen.

 

Få odds 2,00 på mål i kampen hos Betfair

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe