Få 250 kroners risikofrit Champions League-spil hos Betfair

Betfair tilbyder deres nye kunder et risikofrit spil på Champions League-finalen på op til 250 kroner. Det eneste krav for at kunne deltage er, at man opretter en konto på Betfairs Spillebørs. Med kampagnen har man mulighed for at spille op til 250 kroner på kampen og få disse retur, hvis væddemålet ikke går hjem. Champions League-finalen spilles den 29. maj klokken 21.00.

 

Få 250 kroners risikofrit spil på CL-finalen med Betfair

 

Sådan spiller du risikofrit på Champions League-finalen

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Spillebørs
  2. Du skal oprette dig med promokoden FEODK2
  3. Du skal bruge dit første spil på at spille på Champions League-finalen mellem Manchester City og Chelsea
  4. Dit væddemål skal være på minimum 250 kroner
  5. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Spillebørs
  6. Hvis dit væddemål ikke går hjem får du 250 kroner retur.

 

Opret dig hos betfair

 

Det skal du bruge dit risikofrie spil på CL-finalen

Der er på forhånd lagt op til en tæt kamp mellem de engelske storklubber Manchester City og Chelsea. Chelsea har vundet deres sidste to kampe mod City.

Guardiolas tropper sluttede dog Premier League godt af og endte med at tage et knusende mesterskab med hele 12 point ned til Manchester United på andenpladsen. De lukkede ligasæsonen med at banke Everton med 5-0.

Helt så flot en afslutning kan Chelsea ikke prale af. Tuchels tropper hentede blot tre point fra deres tre kampe mod Arsenal, Leicester og Aston Villa. De sluttede af med at tabe 2-1 til Villa. Deres placering i top fire blev dog sikret, da Tottenham slog Leicester. Moralen led et knæk yderligere, da man tabte FA Cup-finalen til Leicester.

Nu krydser holdene så klinger for fjerde gang i sæsonen. Manchester City vandt første kamp med 3-1. Herefter vandt Chelsea 1-0 i FA Cuppen og 2-1 i ligaen.

Ser man på formbarometret forud for kampen, så ser det dog unægteligt bedre ud for City. De har naturligvis også den fordel, at de har kunne spare et par spillere og rotere holdet mod slutningen af sæsonen. Chelsea har derimod været pisket til at vinde hver kamp i jagten på top fire.

Det bliver som altid interessant at se, hvad Guardiola vælger at stille med i offensiven. Spanieren har et væld af muligheder i angrebet. I angrebet har man Gabriel Jesus som kom på tavlen mod Everton med en scoring. Der er naturligvis også Aguero, for hvem dette kunne gå hen at blive hans sidste optræden for Manchester City, hvis han kommer ind. Argentineren scorede to gange mod Everton.

Vi har altså størst tiltro til forhåndsfavoritterne Manchester City, som har været ganske suveræne på vejen mod finalen i Porto. Vi siger, at de lyseblå fra Manchester kommer til at løbe deres første Champions League trofæ i deres historie.

 

Regler og vilkår

Dette tilbud gælder udelukkende for nye danske spillere på Betfairs Spillebørs. Disse skal desuden være fyldt 18. Man skal gøre brug af promokoden FEODK2, når man opretter sig og ønsker at gøre brug af kampagnen.

Næste skridt er, at man skal foretage sit første indskud på minimum 250 kroner. Spil for mindre end 250 kroner vil ikke være gældende. Spiller man for mere end 250 kroner, vil det fortsat blot være de 250 kroner, som gælder i forhold til kampagnen. Man kan regne med, at pengene krediteres indenfor 48 timer.

Dette tilbud kan udelukkende benyttes i forbindelse med spil på Champions League-finalen mellem Manchester City og Chelsea, som spilles lørdag den 29. maj klokken 21.00. Man skal være opmærksom på, at spil foretaget med Betfairs Sportsbook ikke vil være kvalificerede til at tage del i kampagnen.

Et kvalificeret væddemål skal være lavet mindst syv dage efter, at man har oprettet sin nye konto. I tilfælde af at ens væddemål ikke accepteres, vil dette ikke længere gælde i forhold til tilbuddet. Skulle det ske, at man placerer to spil på samme tid, vil det være det først afgjorte af disse, som vil være gældende i forbindelse med kampagnen.

Man skal være opmærksom på, at denne kampagne er grænset til én deltagelse per kunde, familie, husstand, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingskonto samt delt computer.

Betfair har desuden til enhver tid ret til at annullere tilmeldinger fra deres konkurrencer. Dette kan ske, hvis Betfair har mistanke om, at deres tilbud eller kampagner misbruges. Her skal man ydermere være opmærksom på, at Betfair til enhver tid kan tilbagekalde eller ændre vilkår for deres konkurrencer eller tilbud.

 

Få 250 kroners risikofrit spil på kampen hos Betfair