Betfair tilbyder nye danske kunder på deres Sportsbook odds boost på, at Manchester City kvalificerer sig til Champions Leagues kvartfinaler. Her kan man som nye kunde få odds 2,00 i stedet for det normale odds, som lyder på 1,10. Man kan spille 350 kroner i forbindelse med kampagnen. Manchester City er blandt favoritterne til at vinde dette års Champions League og vandt første opgør i Madrid med 2-1. Returkampen i Manchester spilles den 7. august klokken 21.00.

 

 

Betfair kampagne for Manchester City-Real Madrid

 

 

Sådan får du odds boost på, at City går videre

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Sportsbook.
  2. Du skal oprette dig med promokoden ZFBJ9L.
  3. Du skal bruge dit første spil på, at Manchester City går videre til kvartfinalerne i Champions Leauge.
  4. Dit væddemål skal være på minimum 350 kroner
  5. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Sportsbook.
  6. Hvis dit væddemål går hjem boostes oddset  til 2,00.
  7. Hvis væddemålet går hjem bliver indsatsen udbetalt til ens konto i kontanter, mens gevinsten gives i form af et gratis spil.
  8. Det gratis spil er tilgængeligt i 90 dage og skal spilles til odds 1,50.

 

 

betfair Sportsbook Få odds boost på City hos Betfair

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Derfor går Manchester City videre

Første møde mellem Real Madrid og Manchester City i Madrid sluttede som bekendt med en 2-1 sejr til udeholdet. Real Madrid tog føringen efter en times spil på mål af Isco. Lidt over et kvarter senere gik det dog galt for Real Madrid, da Gabriel Jesus og Kevin De Bruyne scorede med fem minutters mellemrum. Det kunne have set være ud, hvis ikke Sergio Ramos kort før tid havde stoppet Gabriel Jesus, som have kurs mod mål. Desværre for spanierne kostede det dog deres anfører et rødt kort, så han kan ikke spille i denne kamp.

Champions League er Citys helt store mål i denne sæson, hvor de indtil nu har vundet Liga Cuppen, da man slog Aston Villa med 2-1 i finalen. Det er ingen hemmelighed, at Champions League er trofæet, som City mangler. Med deres gode udgangspunkt bliver deres mission først og fremmest holde Real Madrid fra at score mere end ét mål. Hvis de lykkes med det, går de videre. Manchester City har endnu ikke lukket mere end et mål ind i nogle af deres kampe i denne udgave af Champions League. I Premier League lukkede man også blot 35 mål ind på 38 kampe.

I Real Madrids seneste ti La Liga-kampe har de blot scoret mere end to mål i én af dem. Det er vel at mærke mod modstandere, som må siges at være under Manchester Citys niveau. Dermed må de forventes at få svært ved at bryde det stærke Manchester City-forsvar op.

 

 

betfair Sportsbook Få odds boost på City hos Betfair

Indbetal og spil for minimum 100 kr. og få et freebet på 100 kr. | Kun for nye spillere | Bonuskode: ZDK10M | Kvalificerende væddemål skal være til minimum odds 1,50 | Kvalificerende væddemål skal være afgjort senest 90 dage efter oprettelse | Freebet udløber 90 dage efter tildeling

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Regler og vilkår

Kampagnen er udelukkende for nye kunder hos Betfair. For at kunne deltage skal man have oprettet sig med promokoden ZFBJ9L. Det er desuden et krav, at ens konto er registreret i Danmark. Man skal være opmærksom på, at det ikke er muligt at deltage, hvis man allerede har eller har haft en konto hos Betfair. Hvis man deltager ved hjælp af en dobbeltkonto eller bruger mere end en konto, har betfair ret til at tilbageholde eventuelle gevinster.

Det kvalificerende spil skal foretages på Betfairs Sportsbook. Spil et singlespil på sejr til Manchester City mod Real Madrid på kampodds-markedet til det forhøjede odds. Der skal være tale om et væddemål foretaget før kampen. Det er maksimalt muligt at spille 350 kroner i forbindelse med dette væddemål. Det er muligt at spille for mere, men det vil kun de 350 give odds boost.

Man skal være opmærksom på, at spil placeret på Spillebørsen eller som multispil ikke er gældende i forbindelse med kampagnen. Det er ydermere ikke muligt at foretage den kvalificerende indbetaling med en bonus. Spil hvor der benyttes cash out vil heller ikke være gældende.

 

Regler for gratis spil

Ved gevinst vil man få udbetalt sin indsats i form af kontanter. Gevinsten modtages som en bonus på ens bonuskonto inden for 24 timer af kampens afgørelse. Dette gratis spil skal bruges på Sportsbook inden for 90 dage. Det kan bruges på single- såvel som multispil til minimum odds 1,50. Hvis man spiller som multispil, skal mindst én af ens valg være til minimum odds 1,50.

Så længe det gratis spil står på ens konto, vil det første spil, som opfylder ovennævnte krav blive betalt med det gratis spil. Spillet skal være afgjort inden fristen på 90 dage. Gevinster vundet på det gratis spil vil blive sat ind på ens hovedkonto.

Hvis et spil som man har spillet med sit gratis spil annulleres vil man få indsatsen og spillet tilbage. Dette spil vil da ikke tælle med i kravet om gennemspil. Hvis man benytter cash out på spillet placeret med det gratis spil, vil dette ikke tælle med i kravet om gennemspil. Det er ikke muligt at deltage, hvis man indbetaler med Moneybooker eller Neteller. Betfair har til enhver tid ret til at annuellere kampagnen.

 

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe