Vind op til 600 kroner på at der scores i Chelsea – Spurs med Betfair

Betfair tilbyder nye danske kunder på deres Sportsbook odds boost til 2,00 på, at der bliver scoret, når Tottenham gæster Chelsea i Premier League. Det vil være muligt at spille op til 300 kroner med dette tilbud. Det vil sige, at man vil have mulighed for at vinde op 600 kroner. Det originale odds lød på 1,02. Det vil dermed sige, at dette stort set bliver fordoblet.

 

Få odds 2,00 på mål i kampen hos Betfair

 

Sådan får du odds boost over 0,5 mål i Chelsea – Tottenham

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Sportsbook.
  2. Du skal oprette dig med promokoden ZFBJ9Z.
  3. Du skal bruge dit første spil på, at der scores over 0,5 mål i Chelsea – Tottenham.
  4. Dit væddemål skal være på minimum 300 kroner og placeret inden kampstart.
  5. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Sportsbook.
  6. Hvis dit væddemål går hjem boostes oddset  til 2,00.
  7. Hvis væddemålet går hjem bliver indsatsen udbetalt til ens konto i kontanter, mens gevinsten gives i form af et gratis spil.
  8. Det gratis spil er tilgængeligt i 90 dage og skal spilles til minimum odds 1,50.

 

 

Derfor scores der i Chelsea – Tottenham

Der er dømt topopgør i Premier League, når Tottenham gæster Chelsea. Spurs indtager Premier Leagues førsteplads, mens Chelsea er nummer tre blot to point efter. Chelsea har vundet deres sidste tre kampe, mens Spurs har vundet fire på stribe. Der er  med andre ord lagt op til en seværdig affære på Stamford Bridge.

Især Chelsea-spillerne har haft mål i støvlerne de sidste. De sidste tre kamp har Chelsea i alt scoret ni mål. Med til historien hører dog, at det var mod Burnley, Sheffield United og Newcastle. Tottenham har scoret fem i deres seneste tre kampe, og Mourinho lader virkelig til at have fået styr på Spurs.

Tilsammen har holdene spillet 18 kampe i denne sæsons Premier League – af disse er blot én endt uden scoringer. Her var tale om Chelseas møde med Manchester United. De sidste 13 kampe mellem Chelsea og Tottenham er da også endt med mindst én scoring. Med den form begge mandskaber er i for tiden, er der også meget, der tyder på, at vi får en scoring i denne kamp.

 

Få odds 2,00 på over 0,5 mål hos Betfair

 

Regler og vilkår

Denne kampagne er kun for nye danske kunder på Betfairs Sportsbook. Hvis man ønsker at gøre brug af tilbuddet, skal man gøre brug af promokoden ZFBJ9Z, når man opretter sin nye konto på Betfairs Sportsbook. Det vil ikke være muligt at deltage, hvis man tidligere har haft en konto hos Betfair. Hvis man forsøger at deltage ved hjælp af en dobbeltkonto eller benytter mere end én konto, vil Betfair kunne tilbageholde ens gevinster.

For at deltage skal man blot spille på over 0,5 mål i kampen mellem Chelsea og Tottenham. Her skal man være opmærksom på, at det udelukkende være spil foretaget før kampstart, som vil være gældende. Kampen starter søndag den 29. november klokken 17.30. Man vil maksimalt kunne spille 300 kroner i forbindelse med kampagnen. Spiller man for mere end 300 kroner, vil det fortsat være 300 kroner der boostes.

Spil foretaget på Betfairs Spillebørs vil ikke gælde i forbindelse med denne kampagne. Det vil ikke være muligt at foretage sin indbetaling med en bonus. Skulle man gøre brug af cash-out-funktionen, vil det medføre, at væddemålet ikke længere vil være kvalificeret til kampagnens odds boost.

 

Regler for gratis spil

Vinder man på sit kvalificerende væddemål, vil man få sit indskud udbetalt i form af kontanter. Man vil få sin gevinst i form af et gratis spil. Udbetalingen vil ske inden for 24 timer. Derefter har man 90 dage til at gøre brug af sit gratis spil. Det gratis spil skal spille på Betfairs Sportsbook. Det kan bruges på single- og multispil. Væddemålets skal være til minimum odds 1,50. I tilfælde af at man spiller multispil, skal mindst ét væddemål være til minimum odds 1,50.

Har man et gratis spil stående på sin bonuskonto, skal man være opmærksom på, at dette vil blive brugt på det første kvalificerede væddemål. Dette skal være afgjort inden for 90 dage. Ens gevinster vil blive sat ind på ens hovedkonto.

Hvis en væddemål foretaget med gratis spil skulle blive annulleret, vil man få sit gratis spil retur. Dette vil da ikke længere tælle med, når det kommer til gennemspilskravet. Brug af cash-out-funktion vil også betyde, at spillet ikke længere vil være gældende, når det kommer til krav om omsætning. Man kan ikke foretage sine indbetalinger via Neteller eller Moneybookers i forbindelse med den denne kampagne.Kampagnen kan desuden til enhver tid annulleres are Betfair.

 

Få odds 2,00 på mål i kampen hos Betfair

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe