Spil 250 kroner risikofrit på BATE Borisov-Torpedo Zhodino med Betfair

Nye spillere hos betfair kan spille 250 kroner risikofrit på det vigtige opgør mellem BATE Borisov og Torpedo Zhodino. BATE skal bruge en sejr efter en blandet start på sæsonen. Udeholdet fra Zhodino har fået en stærk start på sæson og vil naturligvis gøre alt for at holde fast i toppen af den hviderussiske Premier League. Der er med andre ord lagt op til en spændende kamp, når de to hold mødes på Borisov Arena. Kampen starter lørdag den 18. april klokken 19.00.

 

 

Betfair campaign for BATE Borisov-Torpedo Zhodino

 

 

Sådan spiller du risikofrit på Bate Borisov-Torpedo Zhodino

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Spillebørs
  2. Du skal oprette dig med promokoden FEODK5
  3. Du skal bruge dit første spil på at spille på kampen mellem BATE Borisov-Torpedo Zhodino
  4. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Spillebørs
  5. Hvis dit væddemål ikke går hjem får du 250 kroner retur.

 

 

Spil risikofrit på kampen hos Betfair

 

 

Det skal du bruge dit risikofrie spil på

BATE Borisov fik en mildt sagt skidt start på sæsonen. De første to kampe bød på nederlag til Energitek-BGU Minsk og Slavia Mozyr på 3-1 og 2-1. Herefter fik man dog rettet lidt op på tingene med en vigtig 1-0 sejr hjemme mod oprykkeren Rukh Brest. I seneste kamp vandt man en imponerende 3-0-sejr på udebane mod Dinamo Minsk. Det er de gode takter, som de skal finde frem igen til kampen mod Torpedo Zhodino, der som nævnt har fået en god start på sæsonen med ni point fra fire kampe. Vi tror dog på, at BATE Borisov er kommet i gang, og at de kommer til at slå Torpedo Zhodino med to mål eller flere.

 

Derfor vinder BATE Borisov med to eller flere mål

BATE Borisov viste efter den svage start endelig deres normale niveau, da de smadrede Dinamo Minsk på udebane. Dinamo Minsk er kendt som et hold, der er fremragende på hjemmebane. I sidste sæson hentede de således 28 af deres 36 point på hjemmebane. Det er selvsagt en helt vild kontrast, som viser, at det bestemt ikke er noget let sted at komme som udehold. BATE kom foran efter 26 minutter på mål af Stanislav Dragun efter oplæg af Bojan Nastic. Herefter fordoblede Anton Saroka føringen, da endnu et indlæg fra bosniske Nastic fik lov at nå hele vejen til bagstolpen. Sidste mål blev scoret af Pavel Nekhajchik direkte på hjørnespark.

Udeholdet Torpedo Zhodino lagde ud med at slå Soligorsk og Belshina Bobruisk i deres to første kampe – begge kampe endte 1-0. Herefter tabte man ude mod Dinamo Minsk med 2-0. I seneste kamp fik man så oprejsning hjemme mod Energitek-BGU Minsk, som man slog med 2-0. Sidste sæson havde Torpedo Zhodino store problemer mod BATE. Kampen i Borisov endte med en storsejr til BATE på hele 4-1. Da holdene så mødtes i Zhodino endte det med endnu en sejr til BATE – denne gang på 2-1. Vi tror på, at dette opgør bliver noget, der kommer til en gentagelse af sidste sæsons tilsvarende opgør.

 

 

Opret din konto hos Betfair

 

 

Regler og vilkår

Denne kampagne er udelukkende for nye danske kunder på Betfairs Spillebørs. For at være i stand til at tage del i kampagnen, skal man være bosat i Danmark. Man skal være opmærksom på, at man skal gøre brug af promokoden FEODK5, når man tilmelder sig kampagnen. Hvis ens indskud skal være kvalificeret til at tage del i kampagnen, kan dette ikke være på under 250 kroner. Hvis det er tilfældet, vil ens spil ikke være risikofrit. Det er muligt at spille for over 250 kroner og fortsat gøre brug af tilbuddet. I dette tilfælde skal man dog være opmærksom på, at man fortsat får 250 kroenr tilbage, hvis man skulle ske at tabe sit væddemål.

Alle kvalificerede væddemål kan kun være placeret på betfairs Spillebørs for at kunne tage del i denne kampagne. Dette væddemål skal være spillet på kampen mellem BATE Borisov og Torpedo Zhodino i den hviderussiske Premier League. Væddemålet skal være et pre-kamp væddemål. Det vil sige, at dette væddemål skal være placeret inden lørdag den 18. april klokken 19.00, hvilket er tidspunktet, hvor kampen start. I tilfælde af at man spiller sit væddemål som Sportsbook, multispil eller lignende, vil dette ikke være kvalificeret til at tage del i kampangnen. Man skal være opmærksom på, at det kvalificerende væddemål skal være placeret inden for syv dage af datoen, hvor man oprettede sin konto.

Hvis ens væddemål ikke bliver accepteret eller i tilfælde af, at dette annuellere, vil det ikke længere være kvalificeret til at tage del i kampagnen. Man skal være opmærksom på, at i tilfælde hvor to kvalificerede væddemål placeres på samme tid, er det det først afgjorte af disse, som vil være gældende i forbindelse med tilbuddet.

 

Restriktioner

Spillere som ønsker at gøre brug af kampagnen er begrænset til én tilmelding per kunde, familie, husstand, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingskonto samt delt computer. Som spiller skal man være opmærksom på, at betfair til enhver tid kan annuellere tilmeldig fra konkurrencen. Dette kan blandt andet ske i tilfælde af, at betfair vurderer, at der er tegn på misbrug af kampagnen. Betfair kan desuden tilbagekalde eller ændre vilkårene for denne kampagnen på et hvert stadie af denne.

 

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe