Betfair giver odds 2,0 på scoring i Altético Madrid-Barcelona

Betfair tilbyder nye danske kunder på deres Sportsbook odds 2,00 på, at der bliver scoret, når Barcelona gæster Atlético Madrid. De seneste 22 opgør mellem holdene er endt med mindst én scoring. Det originale odds lyder på 1,03. Det vil med andre ord sige, at der er tale om næsten en fordobling af dette.

Man vil kunne spille op til 300 kroner, når man gør brug af dette tilbud. Det vil sige, at man kan vinde op 600 kroner, hvis bare ét af holdene formår at få netmaskerne til at blafre.

 

Få odds 2,00 på mål i kampen hos Betfair

 

Sådan får du odds boost over 0,5 mål i Atlético Madrid – Barcelona

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Sportsbook.
  2. Du skal oprette dig med promokoden ZFBJ9X.
  3. Du skal bruge dit første spil på, at der scores over 0,5 mål i Atlético Madrid – Barcelona.
  4. Dit væddemål skal være på minimum 300 kroner og placeret inden kampstart.
  5. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Sportsbook.
  6. Hvis dit væddemål går hjem boostes oddset  til 2,00.
  7. Hvis væddemålet går hjem bliver indsatsen udbetalt til ens konto i kontanter, mens gevinsten gives i form af et gratis spil.
  8. Det gratis spil er tilgængeligt i 90 dage og skal spilles til minimum odds 1,50.

 

 

Derfor scores der i Atlético Madrid – Barcelona

Dette er som nævnt et opgør, hvor det traditionelt set lykkes mindst ét af holdene at få scoret. Vi skal således hele vejen tilbage til den 11. januar 2014 for at finde det seneste opgør uden scoringer.

Begge hold viste da også i sidste spillerunde af La Liga, at de bestemt ved, hvor målet står. Her slog Atlético nemlig Cádiz med 4-0. Cádiz har ellers været en af sæsonens store positive overraskelser indtil nu.

Barcelona mødte Real Betis hjemme på Camp Nou. Det endte med en 5-2-sejr til catalanerne. Her scorede Pedri, Antoine Griezmann og Ousmane Dembélé alle et mål hver, mens Lionel Messi kom ind i starten af anden halvleg og scorede to mål.

Der er dermed ikke meget der tyder på, at dette opgør ikke skal ende med over 0,5 mål for 23. gang i streg.

 

Få odds 2,00 på over 0,5 mål hos Betfair

 

Regler og vilkår

Denne kampagne er udelukkende for nye danske kunder på Betfairs Sportsbook. For at kunne gøre brug af tilbuddet skal man gøre brug af promokoden ZFBJ9X, når man opretter sin konto på Betfairs Sportsbook. Har man tidligere haft en konto hos Betfair, vil man ikke have mulighed for at tage del i kampagnen. I tilfælde af at man forsøger at gøre brug af en dobbeltkonto eller bruger mere end én konto, vil Betfair kunne tilbageholde ens gevinster.

Som ny spiller hos Betfair skal man blot spille på over 0,5 mål i kampen mellem Atlético Madrid og Barcelona med sit første spil. Dette tilbud vil udelukkende være gældende for væddemål, der er foretaget før kampstart. Dette vil sige inden lørdag den 21. november klokken 21.00 dansk tid. Man vil maksimalt kunne spille 300 kroner i forbindelse med kampagnen. I tilfælde af, at man spiller for mere, vil det kun være de 300 kroner, som vil blive boostet.

Man skal være opmærksom på, at spil foretaget med Betfairs Spillebørs ikke vil være kvalificerede til at tage del i denne kampagne. Man vil ydermere ikke kunne foretage sin indbetaling med en bonus. Skulle man vælge at gøre brug af funktionen cash-out, vil det betyde, at ens væddemål ikke længere vil være kvalificeret til at blive boostet.

 

Regler for gratis spil

Vinder man med sit kvalificerende væddemål vil indsatsen blive udbetalt i kontanter. Gevinsten udbetales i form af et gratis spil. Udbetalingen vil blive gennemført inden for 24 timer af kampens afvikling. Man vil herefter have 90 dage til at benytte dette gratis spil. Det gratis spil skal bruges på Betfairs Sportsbook. Det skal desuden benyttes på single- og multispil. Disse væddemål skal skal have et odds på minimum 1,50. I tilfælde af at man vælger at spille et multispil, skal der indgå minimum ét væddemål til odds 1,50 i dette.

Har man et gratis spil stående på sin bonus konto, vil dette blive brugt på det første kvalificerede væddemål. Man skal desuden være opmærksom, at dette skal være afgjort inden for en periode af 90 dage. Man vil få eventuelle gevinster sat ind på ens hovedkonto.

Man vil få sit gratis spil tilbage, hvis væddemålet, som dette er foretaget med, bliver annulleret. Hvis dette sker, vil væddemålet ikke længere være gældende i forbindelse med gennemspilskravet. Vælger man at bruge funktionen cash-out, vil det også betyde, at det ikke vil være gældende i forhold til kravet om gennemspil. Man vil ikke kunne foretage sin indbetaling med Moneybookers eller Neteller i forbindelse med denne kampagne. Man skal være opmærksom på, at Betfair til enhver tid kan annullere kampagnen.

 

Få odds 2,00 på mål i kampen hos Betfair

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe