Betfair giver risikofrit spil på Atlético Madrid-Liverpool

Nye kunder hos Betfair kan få et risikofrit spil på Champions League-kampen mellem Atlético Madrid og Liverpool. Det kræver, at du med dit første spil på din konto spiller mindst 55o kroner på kampen. Taber du dit væddemål vil du få tilbagebetalt et beløb af 550 kroner. Der er på forhånd lagt op til en kamp mellem to stærke hold, hvor Liverpool skal forsøge at få åbnet op for det traditionelt stærke Atlético-forsvar.

 

 

Opret dig hos Betfair

 

 

Sådan får du dit risikofrie spil

  1. Opret dig hos Betfair med promokoden FEODK5.
  2. Brug dit første spil på kampen mellem Atlético Madrid og Liverpool.
  3. Spil minimum 550 kroner på kampen på Betfairs Sportsbook som dit første spil.
  4. Få 550 kroner retur i kontanter hvis dit væddemål ikke går hjem.

Det kan du gøre med dit risikofrie spil

Der er som nævnt lagt op til en intens kamp mellem to meget stærke hold. Atlético Madrid er ganske vist ikke med i mesterskabskampen i La Liga, men deres forsvar har som så ofte før vist sig at være bundsolide. Liverpool er til gengæld mere end godt på vej mod klubbens første mesterskab i 30 år. Man er efterhånden så langt foran, at spørgsmålet ikke er, om man bliver mestre, men hvornår det sker. Derfor kan Liverpool så småt begynde at fokusere endnu mere på at genvinde Champions League.

Liverpool vinder

Vi tror på, at Liverpool får dirket Atlético-forsvaret op. I La Liga har Atlético blot lukket 17 mål ind i 24 kampe. Det faktum at de samtidig kun har scoret 25 mål viser, hvor gode de er til at spille til nul. Liverpool har dog gennem sæsonen vist, da de mestrer kunsten at være tålmodige for på et eller andet tidspunkt at lykkes med at få scoret. Samtidig er Liverpools forsvar også særdeles stabilt. I ligaen har man lukket 15 mål ind i 26 kampe, mens man har scoret hele 61 mål.

Atléticos offensiv er ikke stærk nok

Det vidner altså om, at Liverpool mildt sagt har et særdeles godt hold fordelt over hele banen uden nævneværdige svagheder. Man skal til gengæld ikke lede længe efter Atléticos svaghed. Det er nautrligvis, at de ikke er gode nok til at score mål. I denne sæson har de i La Liga og Champions League således kun scoret mere end to mål to gange på 30 kampe. Det gør, at der er enormt pres på forsvaret, som skal præstere, hvis man skal have et godt resultat mod Liverpool.

Liverpools mentale styrke

Klopps tropper har flere gange gennem sæsonen vist, at de er ufatteligt svære at ryste. De har været i problemer en håndfuld gange, men gang på gang er det lykkes dem at finde et modsvar. Et af de bedste eksempler på dette var, da man vandt 2-1 på Villa Park efter to meget sene mål af Firmino og Saido Mane. Man kan sammenligne med den atitude, som Manchester United havde under Alex Ferguson, hvor man også var dygtige til at aldrig at give op. Denne mentale styrke vil uden tvivl komme Liverpool til gode i løbet af knockout-kampene i Champions League. Vi regner da også med, at deres tålmodige tilgang til spillet og tro på dem selv vil komme dem til gode mod et kompakt Atlético-hold. Tror man derimod, at Atlético Madrid kan skabe overraskelsen, er der naturligvis gode odds at hente på dette.

 

 

Opret dig hos Betfair

 

 

Regler og Vilkår

Du skal være ny kunde hos Betfair for at deltage i kampagnen. Du skal benytte promokoden FEODK5, når du opretter dig. Du skal være opmærksom på, at dit kvalificerende spil skal være på minimum 550 kroner. Spille du for mere end 550 kroner vil stadig få 550 kroner tilbage i tilfælde af tabt væddemål. Dette skal være placeret på Betfairs Spillebørs som et singlespil. Du skal være opmærksom på, at spillet skal være placeret indne for syv dage af din kontos oprettelse. Spil på Sportsbook er ikke en del af denne kampagne.

Hvis du taber dit væddemål, vil Betfair tilbagebetale 550 kroner i kontanter til din konto. Hvis dit spil ikke accepteres eller annuelleres, vil dette ikke være gældende i kampagnen. Placerer du to kvalificerende spil på samme tid, vil det af disse, som afgøres først være gældende. Betfair bestræber sig på, at du modtager dit tilgodehavende indenfor 48 timer af spillets afgørelse. Der kan kun foretages én tilmelding per kunde, familie, husstand, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingskonto samt delt computer. Betfair forbeholder sig retten til at annuellere enhver tilmelding fra konkurrencen. Betfair forbeholder sig retten til at tilbagekalde eller variere vilkår i konkurrencer og kampagner.

 

Atlético Madrid-Liverpool, Betfair offer