Betfair giver 250 kroners risikofrit spil på Astralis vs OG

Nye spillere hos Betfairs Spillebørs kan op til 250 kroner risikofrit spil på ESL Pro League-opgøret mellem Astralis og OG. ESL Pro League er CS:GOs svar på Champions League. Der bliver tale om et dansker opgør, da det daske hold Astralis skal op imod OG, som har den stærke spiller ‘Valde’ på holdet. Astralis har været inde i en svær peiode, hvor man blandt andet har tabt til Natus Vincere og fnatics. OG har tabt fire af deres otte opgør, så de har også kviven for struben. Astralis er bookmakernes favorit forud for kampen. Kampen vil blive spillet onsdag den 8. april klokken 22.00.

 

 

Betfair - Astralis v OG Campaign

 

 

Sådan spiller du risikofrit på Astralis vs OG

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Spillebørs
  2. Du skal oprette dig med promokoden FEODK5
  3. Du skal bruge dit første spil på at spille på kampen mellem Astralis og OG
  4. Dit væddemål skal være på minimum 250 kroner
  5. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Spillebørs
  6. Hvis dit væddemål ikke går hjem får du 250 kroner retur.

 

 

Det skal du bruge dit risikofrie spil på

Kun en sejr tæller for Astralis-dregene, når danskerne møde det mulitnationale OG-hold. De skal dog passe på, for danske ‘Valde’ og resten af OG-mandskabet har allerede vist, at de sagtens kan drille de store hold. Det er dog svært at gøre andet end at pege på Astralis, som da også er bookmakernes store favorit til at trække sig sejrrigt ud af opgøret. Der er dog betydeligt bedre værdi at hente, hvis man i stedet spiller på, at Astralis vinder en af banerne i kampen. Det er det første møde mellem de to hold, da OG modsat deres, hvad deres navn antyder, er et relativt nyt hold på scenen.

 

Derfor vinder Astralis bane 1

Astralis havde vist storform inden mødet med russiske Natus Vincere. Her havde man vundet fire kampe i træk og havde så småt rystet nederlaget fra første kamp til NiP af sig. Efter det skuffende nederlag til Natus Vincere blev det til endnu et skuffende nederlag til svenske fnatic. Her tabte Astralis tredje og afgørende bane med sølle 16-14. Derfor skal de vinde mod OG.

ESL Pro League har som nævnt været en blandet fornøjelse for OG. Det så længe godt ud for ‘Valde’ & Co. men fire nederlag på fem kampe har skadet deres chancer betragteligt. Man må også forvente, at de får det svært mod Astralis, som vil være yderst motiverede for at vise, at de skam stadig er et hold, som man skal regne med ved ESL Pro League.

Hos Betfair giver en sejr til Astralis odds 1,35. Der er højere odds at hente på danskerne, hvis de vinder en af kampens baner. Man kan spille til odds 1,48 på, at danskerne vinder bane et. Så det er der alt andet lige mere værdi i. Astralis bør have klassen til at at kunne slå et OG-hold, der som nævnt har været en anelse svingende i deres præstationer.

 

 

Spil risikofrit på kampen hos Betfair

 

 

Regler og vilkår

Kampagnen er udelukkende gældende for nye kunder hos Betfairs Spillebørs, som har addresse i Danmark. For at være kvalificeret til at kunne tage del i kampagnen, skal man benytte promokoden FEODK5. Man skal være opmærksom på, at det ikke er muligt at foretage indskud, som er på under 250 kroner, hvis ens væddemål skal være kvalificeret til at tage del i kampagnen. Vælger man derimod at spille for et bløb, som er højere end 250 kroner, vil man fortsat få 250 kroner tilbage på sit kvalificerede spil i tilfælde af tabt væddemål.

For at et væddemål er kvalificeret, skal dette være foretaget på Betfairs Spillebørs. Det skal ydermere være spillet på opgøret i ESL Pro League mellem Astralis og Go. Der skal være tale om et pre-kamp væddemål. Det vil sige, at man dette skal være foretaget inden 8. april klokken 22, hvor kampen mellem Astralis og Go vil starte. Man skal være opmærksom på, at væddemål spillet som Sportsbook, multispil eller lignende ikke vil være kvalificerede til at tage del i kampagnen. Man skal ydermere har placeret sit kvalificerende væddemål senest syv dage efter, at man har oprettet sin spilkonto. Såfremt ens væddmeål ikke accepteres eller annulleres, vil dette ikke længere være gældende til at tage del i kampagnen. Skulle det ske, at man placerer to kvalificerede væddemål på samme tid, vil det først afgjorte af disse to være det gældende i forbindelse med kampagnen.

Restriktioner

Betfair understreger, at der kun kan foretages én tilmelding per kunde, familie, husstand, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingskonto samt delt computer. Man skal være opmærksom på, at Betfair til enhver tid har ret til at annuellere tilmelding fra konkurrencen, i tilfælde af, at de skulle vurdere, at der er tegn på misbrug af tilbuddet. Betfair har ydermere ret til at tilbagekalde eller ændre vilkår i deres konkurrencer og kampagner i et hvert stadie af disse.

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe