Betfair giver 250 kroners risikofrit spil på Astralis vs mousesports

Alle nye danske spillere på Betfairs Spillebørs kan spille 250 risikofrie kroner på opgøret mellem danske Astralis og mousesport. Holdene mødes i ESL Pro League, som er CS:GOs svar på Champions Leagie. Astralis fik en vigtig sejr mod FaZe, som har fået dem tilbage på rette spor. Nu skal danskerne forsøge at gøre det til en stime med en sejr mod mousesport. Mousesport har danske Finn ‘karrigan’ Andersen på holdet og hører ligesom Astralis til i den absolutte verdenstop. Det er med andre ord en svær opgave, som venter Astralis i ESL Pro League. Kampen spilles torsdag den 9. april klokken 18.25.

 

 

Betfiar Astralis vs mousesports - campaign

 

 

Sådan spiller du risikofrit på Astralis vs mousesports

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Spillebørs
  2. Du skal oprette dig med promokoden FEODK5
  3. Du skal bruge dit første spil på at spille på kampen mellem Astralis og mousesports
  4. Dit væddemål skal være på minimum 250 kroner
  5. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Spillebørs
  6. Hvis dit væddemål ikke går hjem får du 250 kroner retur.

 

 

Det skal du bruge dit risikofrie spil på

Astralis fik stoppet deres serie på to nederlag, da de slog FaZe. Det var selvsagt en vigtig sejr for det danske hold, som skal have point på kontoen. Man slog OG og over to baner. Mousesports har som nævt også en dansker på holdet i form at ‘karrigan.’ Det er ekstra interessant, da han tidligere har spillet for Astralis tilbage i 2016, hvor han tilbragte omkring 10 måneder på det danske hold. Nu er han dog at finde på det multinationale mousesports hold, som har været imponerende indtil videre i ESL Pro League. Derfor kan man med rette have forventninger om et tæt opgør. Vi menr dog, at pilen peger i ‘karrigan’ og mousesports retning – til trods for, at Astralis er bookmakernes favorit.

 

Derfor skal du spille på mousesports

Mousesports har som nævnt været forrygende gennem ESL Pro League. De har vundet syv af deres seneste otte kampe. Eneste gang hvor det er glippet for dem var mod OG. De har dog allerede fået revanche, da de i kamp seks slog OG med 2-0. Den største skalp, som de har taget, er uden tvivl sejren mod Natus Vincere, som er nummer et på ranglisten. Der var ingen slinger i valsen, da man slog russerne med 16-11 på Inferno banen. Hefter fulgte en sejr på 16-9 på Dust2-banen. I den kamp var det især David ‘frozen’ Cernansky og Chris ‘chrisJ’ de Jong.

Astralis’ sejr mod FaZe kommer lige i tide inden det vigtige møde med mousepsorts. Mellem de to kampe har danskerne også en kamp mod OG, som de meget gerne skal vinde. Man kan godt kalde sejren over FaZe for en pligtsejr. FaZe har gennem ESL Pro League haft det svært mod de øvrige top ti hold, mens de har været i stand til at slå holdene under dem.

Det seneste møde mellem Astralis og mousesports var den 8. december 2019. Her vandt mousesports med 2-1, da de sejrede på Train og Dust2, mens mousesports slog Astralis tog Overpass. Vi tror, at mousesports igen trækker det længste strå. Hos Betfairs Spillebørs får man odds 2,1 på sejr til mousesports. Astralis giver odds 1,8.

 

 

Spil risikofrit på kampen hos Betfair

 

 

Regler og vilkår

Denne kampagne er eksklusivt til gængelig for nye danske kunder på Betfairs Spillebørs. Man skal være bosat i Danmark for at tage del i kampagnen. Man skal være opmærksom på, at man skal gøre brug af promokoden FEODK5. Der er ikke mulighed for at lave lave indskud på under 250, hvis det pågældende væddemål skal være kvalificeret til at tage del i kampagnen. Hvis man derimod vælger at spille for et beløb, der er på over 250 kroner, skal man være opmærksom på, at man ikke vil får 250 kroner tilbage, hvis ens kvalificerede væddemål ikke skulle gå hjem.

Kun væddemål, som er foretaget på Betfairs Spillebørs er kvalificerede til at tage del i kampagnen. Væddemålet skal spilles på opgøret i ESL Pro League mellem Astralis og mousesports. Det pågældende væddemål skal være et pre-kamp væddemål. Som konsekvens af dette skal væddemålet være placeret inden torsdag den 9. april klokken 18.25, som er starttidspunktet for kampen mellem Astralis og mousesports. Væddemål placeret som Sportsbook, multispil og lignende er ikke kvalificerede til kampagnen. Det kvalificerede væddemål skal være placeret inden for syv dage af en spillekonros oprettelse. Hvis ens væddemål ikke accepteres eller annulleres, vil dette ikke længere være gældende til at tage del i kampagnen. Hvis man palcerer to kvalificerede væddemål på samme tid, vil det resultere i, at det først afgjorte af disse vil være gældende med kampagnen.

 

Restriktioner

Man skal være opmærksom på, at der kun kan foretages én tilmelding per kunde, familie, husstand, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingskonto samt delt computer. Betfair kan til enhver tid har ret til at annuellere tilmelding fra konkurrencen, i tilfælde af, at de skulle vurdere, at der er tegn på misbrug af tilbuddet. Betfair har desuden ret til at tilbagekalde eller ændre vilkår i deres konkurrencer og kampagner i et hvert stadie af disse.

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe