Nye danske kunder på betfairs spillebørs tilbydes 550 kroners risikofrit spil på London Derby mellem Arsenal og Tottenham. Begge klubber er på jagt efter en plads i Europa – gerne Champions League. Derfor vil et nederlag i denne kamp være et katastrofalt udfald for det tabende hold. Arsenal har været flyvende på det seneste med flere gode sejre, mens Tottenham også har et par fornuftige resultater. Der er dermed lagt op til et spændende opgør mellem de to rivaler. Kampen spilles søndag den 12. juli klokken 17.30.

 

 

Betfair - Campaign - Arsenal-Spurs

 

 

Sådan spiller du risikofrit på Arsenal-Tottenham

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Spillebørs
  2. Du skal oprette dig med promokoden FEODK2
  3. Du skal bruge dit første spil på at spille på kampen mellem Arsenal og Tottenham
  4. Dit væddemål skal være på minimum 550 kroner
  5. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Spillebørs
  6. Hvis dit væddemål ikke går hjem får du 550 kroner retur.

 

 

betfair Sportsbook Opret dig hos betfair

100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonus og indbetaling skal omsættes otte gange til mindst odds 1,95 indenfor 90 dage. Regler og vilkår gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Det skal du bruge dit risikofriespil på

Begge hold er som nævnt i ganske god form. Fælles for dem begge er, at de har fået gang i offensiven. Arsenal har scoret deres seneste seks Premier League-kampe i streg. Tottenhams stime er på ti kampe i streg med scoringer og strækker sig helt tilbage til opgøret mod Watford tilbage i midten af januar.

Hos Arsenal er det først of fremmest Pierre-Emerick Aubameyang, som har bidraget med de mange mål. Hele 20 er gaboneseren oppe på. Det betyder, at han er den første Arsenal-spiller siden Thierry Henry til at score 20+ mål i to Premier League-sæsoner i træk. Senest lynede han mod Leicester i en kamp, som endte 1-1.

Tottenhams offensiv var plaget af skader i løbet af vinteren og foråret. Først mistede man Harry Kane og efterfølgende Son Heung-min. Nu er de dog begge endelig tilbage. Kane viste allerede i sine første tre kampe efter den lange skadespause, at han bestemt er klar til sæsonens afsluttende kampe. Her scorede han to mål i sine første tre kampe.

Der er med andre ord lagt op til en kamp mellem to hold, som ved, hvor målet står. Hos betfairs spillebørs får man i skrivende stund odds 1,69 på, at begge hold kommer på tavlen i løbet af kampen.

 

 

betfair Sportsbook Spil risikofrit på kampen hos betfair

100 % op til 1.000 kr. i bonus. Bonus og indbetaling skal omsættes otte gange til mindst odds 1,95 indenfor 90 dage. Regler og vilkår gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Regler og vilkår

Dette tilbud er eksklusivt for nye danske spillere på betfairs spillebørs. Når man skal gøre brug af kampagnen, skal man benytte promokoden FEODK2. Herefter skal man foretage et indskud bestående af minimum 550 kroner. I tilfælde af at man skulle vælge at spille for mindre end 550 krner vil ens spil ikke være kvalificeret i forbindelse med kampagnen. Ved spil på over 550 kroner vil man fortsat modtage 550 kroner ved tabt væddemål.

Man skal være opmærksom på, at det udelukkende vil være væddemål placeret på kampen mellem Arsenal og Tottenham på betfairs spillebørs, som vil være kvalificerede til at tage del i kampagnen. Her skal være tale om Premier Leauge-kampen, som spilles søndag den 12. juli klokken 17.30. Væddemål foretaget med Sportsbook, multispil eller lignende ikke vil være gældende i forbindelse med tilbuddet. Det kvalificerende væddemål skal desuden være foretaget inden for syv dage af ens kontos oprettelse. Hvis et væddemål ikke accepteres eller annulleres, vil dette ikke længere være gældende i forbindelse med kampagnen. Placeres to væddemål på samme tid, vil det først afgjorte af disse være gældende.

Det vil i forbindelse med kampagnen kun være muligt at benytte kampagnen én gang per kunde, familie, husstand, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, betalingskonto samt delt computer. Man skal desuden være opmærksom på, at betfair til en hver tid vil kunne annullere ens tilmeldinger fra deres konkurrencer. Det vil ske, hvis de vurderer, at der forekommer tegn på misbud af deres tilbud. Betfair kan desuden tilbagekalde eller ændre vilkår for deres konkurrencer og tilbud.

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe