Besiktas – FC Porto odds: Booker tyrkerne en billet videre?

Tirsdagens tidligere Champions League-kamp byder på et topbrag fra Gruppe G. Her tager førerholdet Besiktas imod FC Porto, der ligger nummer to, i et yderst vigtigt opgør. Da de to hold mødtes i Portugal vandt Besiktas med 3-1, og de har fire point ned til gæsterne. Dermed kan tyrkene sikre gruppens førsteplads med uafgjort. Porto har dog også brug for point, hvis de skal holde fremadstormende RB Leipzig bag sig.

Besiktas har været den helt store overraskelse i årets Champions League, hvor de stadig er ubesejrede. Tyrkerne har blandt andet slået FC Porto og AS Monaco på udebane, og deres førsteplads er dermed fuld fortjent. I den hjemlige Süper Lig har de haft det lidt sværere, da de er i øjeblikket fire point efter Galatasaray.

FC Porto fører den portugiske Primeira Liga med fire point ned til Sporting CP. De har vundet deres seneste fire kampe i alle turneringer og har blot tabt to gange i hele sæsonen. Derfor ligger de også godt til i Champions League, hvor de har slået både RB Leipzig og AS Monaco.

Portugisernes gode stime ser ud til at kunne fortsætte i Tyrkiet. Dette vurderer bookmakerne i hvert fald, da de har gjort Porto til favoritter. Hos 888sport udbydes FC Porto til odds 2,43, imens en sejr til Besiktas fås til odds 3,20.

Læs vores anmeldelse af 888sport her.

 

Spil på kampen hos 888sport

 

Optakt: Besiktas – FC Porto

Besiktas

Besiktas logoDen tyrkiske storklub har fået en fremragende start på sæsonen, og de ser ud til at gå en stor sæson i møde. Besiktas kæmper både med om mesterskabet, og de er derudover tæt på at booke en plads i Champions Leagues ottendedelsfinaler. Sker sidstnævnte vil det være første gang nogensinde, at Besiktas går videre fra Champions Leagues gruppespil. Klubben kan derudover blive den første tyrkiske klub til at gå videre siden 2013/2014-sæsonen, hvor det lykkedes for Fenerbahce.

Der hersker da også en “nu eller aldrig”-mentalitet i Besiktas i øjeblikket. Storklubben har investeret mange penge i spillere i de seneste år, og truppen er både stærk og bred. Størstedelen af spillerne er dog godt oppe i årene, hvorfor det gælder om at få det maksimale ud af dem imens, de stadig har niveauet til Champions League.

Dette gælder blandt andet folk som 34-årige Ricardo Quaresma og Pepe, 33-årige Adriano, 32-årige Gökhan Gönul, Dusko Tosic og Alvaro Negredo samt 30-årige Ryan Babel og Gary Medel. Dermed har Besiktas også en af de ældste trupper i årets turnering.

Tyrkerne må undvære Gökhan Töre og Atinc Nukan, der begge er skadede. Derudover døjer Pepe, Denys Boyko og Caner Erkin alle med mindre skader, hvorfor de er tvivlsomme til tirsdagens opgør.

 

FC Porto

FC porto logoHvor Besiktas har en aldrende trup, forholder det sig stik modsat hos Porto. Portugiserne har et lovende, ungt hold, og truppen er fyldt med spillere, der er på vej frem. Klubben er kendt for kontinuerligt at sende spillere videre til verdens største klubber, og de næste stjerner står allerede på spring.

I denne sæson er det især 24-årige Alex Telles, der har skilt sig ud. Den brasilianske venstreback har været fuldstændig forrygende, og på grund af hans offensive evner bliver han ofte sammenlignet med folk som Marcelo og Roberto Carlos. En anden profil er topscoreren Vincent Aboubakar. Den 25-årige camerouner har scoret ni mål i 11 ligakampe i denne sæson, og det er ydermere blevet til tre kasser i Champions League.

Med så stærk en trup er det heller ingen overraskelse, at Porto fører den portugiske Primeira Liga. Her har de vundet ti af deres 11 kampe og spillet en enkelt uafgjort. I fredags var de dog tæt på at ryge ud til upåagtede Portimonense i pokalturneringen,  men scoringer af Aboubakar og Yacine Brahimi vendte 1-2 til 3-2 i overtiden.

Portugiserne må undvære reservemålmand Ribeiro de Freitas Fabiano. Derudover er midtbanespiller Otavinho tvivlsom med en lårskade.

 

Spilforslag

Besiktas er milimeter fra at kvalificere sig til Champions Leagues forjættede ottendedelsfinaler for første gang nogensinde, og den chance vil de ikke lade gå fra sig. I sidste spillerunde venter en svær udekamp i Tyskland imod RB Leipzig, og Besiktas bør derfor foretrække at få tingene afgjort hurtigst muligt.

De har da også været skræmmende indtil videre i dette Champions League, hvor de har slået alle gruppens resterende hold. Besiktas’ trup er derudover yderst rutineret, og folk som Quaresma og Pepe ved, hvad det kræver at gå videre fra gruppespillet. De har prøvet det flere gange før, og de skal nok sørge for, at spillerne lever op til forventningerne.

Derudover bør det også nævnes, at Porto sagtens kan leve med uafgjort. I så fald vil portugiserne beholde deres andenplads inden rundens sidste kamp uanset hvad.

Vi anbefaler derfor, at man spiller på, dobbeltchance 1X til odds 1,57 hos 888sport. Her går ens væddemål hjem, hvis kampen ender med enten Besiktas-sejr eller uafgjort.

 

Følg spilforslaget hos 888sport

 

888sport logo