Bliver Lord og Bille genforenet? Sådan er chancerne

Ishøj IF chokerede hele Danmark, da de i slutningen af juli præsentede Nicki Bille som ny angriber på holdets Danmarksseriehold. Klubben brander sig selv om Danmarks svar på Real Madrid, og en ny supertransfer kan måske være under opsejling, hvis man skal tro bookmakeren Unibet. Den har nemlig sat odds på, hvorvidt Niklas Bendtner skifter til Ishøj denne sommer. Bookmakeren giver i skrivende stund odds 100 på, at Bendtner trækker i den rød-sorte trøje, hvilket svarer til en sandsynlighed på en procent. Ikke dårligt for Ishøj!

 

Se odds på Bendtners næste klub her

 

Ishøj har store muligheder

Ishøj IF rykkede virkelig grænserne for, hvad der er muligt for en dansk klub udenfor Superligaen med transferen af Nicki Bille. Den kontroversielle angriber har ganske vist haft sine problemer, og bejlerne stod næppe i kø, men han er trods alt stadig tidligere landsholdsspiller med erfaring fra La Liga og Ligue 1. Det er altså et CV som meget få danske spillere kommer i nærheden af at kunne matche. At Ishøj kunne tiltrække en sådan kapacitet viste, at klubben har nogle seriøse muskler både på og udenfor banen og gode overtalelsesevner.

– Vi er stolte af at kunne præsentere et menneske som vi allerede holder af i Nicki Bille. Nicki er på vej tilbage til fordumstyrke og har valgt at lægge sin fodboldmæssige energi omkring Ishøjs Danmarksseriehold, skev klubben i forbindelse med præsentationen af Bille.

Mange ligheder mellem Bille og Bendtner

Bendtner og Bille, to af de største personligheder i dansk fodbold, er ofte blevet sammenlignet. De er begge fremragende fodboldspillere og dødbringende angribere på deres bedste dage, men de døjer også begge med personlige problemer. Begge har spændt ben for sig selv flere gange, end de kan tælle til. Netop derfor stod klubberne ikke i kø for at skrive kontrakt med Bille, og det er samme scenarie Bendtner er ude for nu. Han er simpelthen ikke attraktiv for de største klubber, der ikke tør løbe en risiko.

De fleste klubber og fodboldfolk mener, at Bendtner har opbrugt sine chancer. Netop derfor er Ishøj IF også så attraktiv.

-Forskellen er nok, at alle fortjener en chance – også Nicki Bille. Hvis vi alle skulle hænge os i fortiden så så verden sort ud, som klubben skrev til en utilfreds fan efter offentliggørelsen af Nicki Bille.

 

Hvor kan Bendtner ellers ende?

Selvom Bendtner er lysår fra spilletid i Rosenborg, forventer Unibet faktisk, at den høje angriber bliver i det norske indtil, hans kontrakt løber ud efter sæsonen. Dette skyldes en millionbonus, Bendtner kun får, hvis han bliver kontrakten ud. Det kan kort sagt ikke betale sig for angriberen at skifte klub før januar.

Hvis Bendtner skifter væk fra Norge denne sommer, er FC København favorit. Løverne udløser odds 5,00 hos Unibet, imens der er odds 8,00 på Lyngby BK, der vil tillade Bendtner at blive bosat i København, imens han spiller sig i form.

Af mere eksotiske destinationer har Unibet Al Hilal til odds 8,00 og Henan Jianye til odds 12,00. Begge klubber har uden tvivl pengene til at matche Bendtners høje lønkrav, men spørgsmålet er, om angriberen er et stort nok navn til de stjernehungrende fans udenfor Europa.

 

Alle oddsene på Bendtners næste klub

Klub Odds
Rosenborg 1,25
FC København 5,00
Al Hilal 8,00
Lyngby 8,00
Henan Jianye 12,00
Olympiakos 12,00
APOEL Nicosia 15,00
Brann 30,00
Brøndby 40,00
Esbjerg 50,00
Ishøj IF 100,00

 

Spil på Niklas Bendtners næste klub her

 

Nicklas Bendtner i kamp for Rosenborg. Billede: Bjørn Erik Pedersen