Nicklas Bendtner bliver en del af ComeOn!

En de sidste års største profiler i dansk fodbold gennem det sidste årti, Nicklas Bendtner, bliver nu en del af ComeOn! Bendtner skal være bookmakerens ansigt udadtil, så man vil helt sikkert komme til at se en del til Bendtner og ComeOn! fremover.

 

Opret dig hos ComeOn!

 

Med Nicklas Bendtner som deres nye frontfigur er ComeOn! klar til yderligere at indtage det danske marked. Bendtner vil indgå i bookmakerens kommunikation og dermed være deres ansigt udadtil.

Nicklas Bendtner er en de mest markante skikkelser i dansk fodbold. Angriberen har tidligere spillet i klubber som Arsenal, Wolfsburg og Juventus. Hans seneste professionelle klub var FCK. For tiden tørner han ud for Tårnbys old boys hold. Nu skal tiden så også gå med at agere frontfigur for ComeOn! i Danmark.

Det skal dermed blive interessant at følge Bendtners samarbejde med ComeOn! samt at se, hvorledes bookmakeren formår at inkorporere den 33-årige stjerne i deres markedsføring – herunder diverse tilbud og bonusser.

 

ComeOn! bonus

Når man som ny kunde starter en konto hos ComeOn! vil man naturligvis få en velkomstbonus. Denne går ud på, at bookmakeren matcher ens første indskud, som man altså derefter vil have det dobbelte af til at spille for.

Normalvis er det maksimale bonusbeløb 500 kroner. Gennem Odds.dk kan man dog få en eksklusiv bonus på helt op til 1.000 kroner, hvis man følger et af de links, som man finder i de grønne bokse her på siden. Der med vil man altså have godt og vel det dobbelte at spille for. Det minimalt mulige indskudt for at kunne modtage velkomstbonussen lyder på 100 kroner.

Herefter vil man skulle spille sin bonus gennem fem gange til et minimumsodds på 1,80. ComeOn! har et hav af forskellige markeder, som man kan vælge mellem, når det kommer til at skulle gennemspille sin ComeOn! bonus, hvilket man har hele 60 dage til. Du kan læse mere om velkomstbonussen hos ComeOn! i vores anmeldelse af bookmakeren.

 

Bliv kunde hos ComeOn!

 

Bendtner og ComeOn! – et godt match

Hos ComeOn! er man naturligvis yderst tilfredse med, at man nu har fået Nicklas Bendtners kontrakt. Ifølge Jacob Schytte, som er ansvarlig for ComeOn! Danmark, passer Nicklas Bendtner perfekt ind, når det kommer til ComeOns målsætning i Danmark.

“Vi er super glade for at få Bendtner ombord. Nicklas er en person, der deler vandene, men det er netop med til at gøre ham til den, han er – og dét vi elsker ham for; en person, der altid har udfordret det eksisterende, ligesom ComeOn! ønsker at gøre det i Danmark,” lyder det fra Schytte i en pressemeddelelse.

Hovedpersonen selv glæder sig naturligvis også til at starte samarbejdet med ComeOn! Nicklas Bendtner nikker genkendende til, at ComeOns udfordrende måde at gøre tingene på er noget, som ligger godt til ham.

“ComeOn! er en udfordrer i Danmark, som gerne vil gøre tingene anderledes, på en uformel, underholdende og sjov måde, det kan jeg godt li’. Min primære rolle bliver naturligvis at være ComeOn!s ansigt udadtil, så I kommer nok til at se en hel del til mig fremover,” siger Bendtner.

Det skal naturligvis blive spændende at følge samarbejdet mellem Bendtner og ComeOn! og dets udvikling. Bendtner fortæller selv, at der bliver tale om et “underholdende samarbejde,” som samtidig vil få en innovativ natur.

Jeg kommer ikke til at agere spil-ekspert, det lader jeg andre om. I stedet er aftalen med ComeOn!, at vi skal lave et underholdende samarbejde, hvor der bliver plads til at gøre tingene på en ny måde,” lyder det fra Bendtner.

 

Opret dig hos ComeOn!