Få odds 2,00 over 0,5 mål i Liverpool – Leeds med Betfair

Nye danske spillere på Betfairs Sportsbook kan se frem til et odds boost på, at der scores over 0,5 i kampen mellem Liverpool og Leeds United. Det originale odds lød på 1,005, mens det boostede ligger på 2,00 på, at der scores i kampen. Man kan spille op til 300 kroner med kampagnen, så der er altså en mulig gevinst på op til 600 kroner. Leeds spiller deres første Premier League-kamp i mere end 15 år, når de møder Liverpool på Anfield lørdag den 12. september klokken 18.30.

 

 

Få odds boost på over 0,5 mål hos Betfair

 

 

Sådan får du odds boost over 2,5 i Liverpool – Leeds

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Sportsbook.
  2. Du skal oprette dig med promokoden ZFBJ9N.
  3. Du skal bruge dit første spil på, at der scores over 0,5 mål i Liverpool – Leeds.
  4. Dit væddemål skal være på minimum 300 kroner og placeret indne kampstart.
  5. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Sportsbook.
  6. Hvis dit væddemål går hjem boostes oddset  til 2,00.
  7. Hvis væddemålet går hjem bliver indsatsen udbetalt til ens konto i kontanter, mens gevinsten gives i form af et gratis spil.
  8. Det gratis spil er tilgængeligt i 90 dage og skal spilles til minimum odds 1,50.

 

 

 

 

Derfor scores der i kampen mellem Liverpool og Leeds

Det bliver ikke meget større for Leeds i deres første kamp tilbage i Premier League. Her skal man som nævnt en tur til Anfield. Jürgen Klopp har udtalt, at Liverpool ikke agter at forsvare deres Premier League-titel men angribe den. De vil være opsatte på, at få en perfket start mod Leeds.

Leeds’ problem inden denne kamp er, at den kommer blot omkring halvanden måned efter sæsonens afslutning. Derfor har Marcelo Bielsa formentlig endnu ikke fået hentet alle de spillere, som han får brug for i Premier League.

Bielsa er dog en klog træner, som studerer modstanderen ned til mindste detalje, så det skal nok blive en interessant kamp. Sidste sæson spillede Liverpool blot én af deres 38 Premier League-kampe 0-0. Ligeledes spillede Leeds blot én af deres 46 Championship-kampe 0-0. Det er med andre ord ikke to hold, som har tradition for nulløsninger.

 

Regler og vilkår

Denne kampagne er kun for nye danske kunder på Betfairs Sportsbook. For at deltage skal man benytte promokoden ZFBL9N, når man opretter sin konto. Man vil ikke have mulighed for at tage del i kampagnen, vhis man tidligere har haft en konto hos Betfair. Man skal være opmærksom på, at Betfair har ret til at tilbageholde eventuelle gevinster, hvis man har deltaget ved brug af en dobbeltkonto eller benyttet mere end en konto.

Man skal være opmærksom på, at kun spil foretaget med Betfiars Sportsbook vil være kvalificerede til tage del i tilbuddet. Her skal man spille på over 0,5 mål i kampen mellem Liverpool og Leeds. Væddemålet skal være foretaget før kampen begyndelse. Man skal være opmærksom på, at man maksimalt kan spille 300 kroner i forbindelse med kampagnen. Vælger man at spille for et højere beløb, skal man være opmærksom på, at det stadig kun vil være de 300 kroner, som bliver boostet.

Man skal være opmærksom på Betfair Spillebørs eller som ikke er gældende i forbindelse med kampagnen. Den kvalificerende indbetaling kan ikke foretages med en bonus. Vælger man et benytte cash-out på sit væddemål, vil dette ikke længere være gældende i forbindelse med kampagnen.

 

Regler for gratis spil

Vinder man på sit kvalificerede væddemål, vil man ens indsats blive udbetalt i form af kontanter. Selve gevinsten vil blive sat ind på ens bonuskonto inden for 24 timer af kampens afgørelse. Det gratis spil skal benyttes på Betfairs Sportsbook inden for 90 dage. Man kan gøre brug af dette ved spil på single- og multispil til et odds på minimum 1,50. Hvis man vælger at spille multispil, skal man være opmærksom på, at mindst ét af ens valg skal være til minimum odds 1,50.

Man skal være opmærksom på, at når man har et gratis spil stående på sin konto, vil dette  blive brugt til at betale det først fortagede væddemål, som opfylder ovenstående krav. Dette spil skal være afgjort inden for 90 dage. Gevinster vundet med ens gratis spil vil blive sat ind på ens hovedkonto.

Hvis et spillet spillet med det gratis spil annullere, vil man få sin indsats samt spillet tilbage. Dette vil da ikke tælle med i kravet om gennemspil. Man skal være opmærksom på, at brug af cash-out-funktionen på et spil placeret med det gratisk spil ikke vil trælle med i gennemspilskravet. Det er ikke muligt at deltage, hvis man gør brug af Moneybooker eller Neteller, når man indetaler. Man skal ydermere være opmærksom på, at Betfair til enhver tid kan annuellere kampagnen.

 

 

Få odds boost på over 0,5 mål hos Betfair

 

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe