Odds på hvem der vinder den store beef mellem MGK og Eminem

Medmindre man har boet under en sten de seneste seks uger, har man nok lagt mærke til, at der er sket ting og sager i hip hop-verdenen. Machine Gun Kelly har igennem længere tid provokoret Eminem med tweets og punchlines, hvilket til sidst fik bægeret til at flyde over. Nu er de to Midwest-rappere så gået i beef med hinanden. Det vil sige, at de har udgivet et par diss tracks hver, hvor de sviner den anden til. Hos bookmakeren Mr Green udbyder de odds på, hvem der vinder denne beef. Eller i hvert fald hvem der får flest views på YouTube.

 

Odds på MGK eller Eminem hos Mr Green

 

Hvordan startede den store beef mellem MGK og Eminem?

For at finde frem til hvad der startede hele den kontrovers skal vi tilbage til den 7. maj 2012, hvor MGK skrev, at Eminems datter Hailie Jade var lækker på Twitter.

Machine Gun Kellys tweet fra 2012 om Eminems datter

Eminem har haft beef med mange rappere i sin karriere og flere af dem har nævnt hans datter, hvilket altid har provokeret ham gevaldigt. Blandt andet har Ja Rule benyttet sig af denne taktik, og det var en ekstremt dum beslutning. Eminem gik i boksen og lavede et diss track til ham, og det endte nærmest Ja Rules karriere, der ikke har udgivet et album i seks år nu. MGK var altså allerede ude på dybt vand i 2012, men ifølge Eminem selv gik der cirka halvandet år, før han overhovedet opdagede dette tweet. Det var dog heller ikke den definitive dråbe, som fik bægeret til at flyde over.

Tidligere i år var MGK feature på Tech N9ne-tracket “No Reason”. Her lavede han et subtilt Eminem-diss, da han lavede punchlinen “To remind y’all you just rap, you’re not God” med henvisning til Eminems track “Rap God”. Der er altså ikke den store tvivl om, hvem denne punchline er rettet imod. I stedet for at skrive en masse på de sociale medier, gik Eminem i boksen og indspillede sit diss track “Not Alike”. Her går han direkte efter struben på MGK, da rapper en hel del om, hvorfor han er sur, og hvordan det hele startede.

MGK var dog overhovedet ikke færdig med at provokere. Kort efter sangens udgivelse uploadede han en video, hvor han popper en champagneflaske og fejrer, han har fået Eminem til at rappe om ham. Tre dage senere svarede MGK tilbage med sit track “Rap Devil”.

 

Machine Gun Kelly – Rap Devil

Den 3. september udgav MGK sit diss track til Eminem ved navn “Rap Devil”. Lige da det udkom havde han endda nævnt Eminem i titlen, men det fjernede han hurtigt igen, da det blev set som clickbait. Tracket blev lynhurtigt populært på YouTube og fik mange millioner views på ingen tid. MGK rapper blandt andet om, at Eminem ikke har udgivet et godt album i et årti, og at han ikke er blevet bedre med tiden. Derudover fortæller han også om, at Eminem prøvede at få ham blacklistet på pladeselskabet Interscope Records og sørgede for, at han ikke måtte blive spillet på Eminems radiostation Shade 45. MGK mener altså, Eminem prøver på at sabotere hans karriere.

I skrivende stund har sangen lidt over 142 millioner views på YouTube. Hvis du tror, at den når op over 150 millioner views inden den 31. oktober, kan du få odds 1,20 hos Mr Green. Tror du derimod, at den ikke får 150 millioner views giver det odds 4,00.

 

Odds på MGK - Rap Devil hos Mr Green

 

 

Eminem – Killshot

Den 11. september fik MGK så sit svar fra Eminem, da han udgav tracket “Killshot”. Her svarer han tilbage på størstedelen af alle de punchlines, som MGK kom med i “Rap Devil”. Han snakker også om, at MGK ikke i nærheden af hans niveau. Eminem nævner endvidere, at samtlige rappere som har brugt Hallie Jade i en beef med ham har fået deres karriere ødelagt. Selvom der ikke er en video til tracket, så fik den intet mindre end 38 millioner views indenfor de første 24 timer. Det er aldrig nogensinde sket før for en hiphop-video på YouTube. Siden da er antallet af views stagneret en smule, men den har alligevel en hel del flere end “Rap Devil”.

“Killshot” har lidt under 160 millioner views på nuværende tidspunkt, og du kan oddse på, om den rammer 200 millioner inden den 31. oktober. Hvis du tror på, at det er tilfældet, så kan du få odds 1,50 hos Mr Green. Hælder du derimod mere til, at det ikke kommer til at ske, så giver det pengene 2,40 gange igen.

Der er dog også et par andre valgmuligheder, som du kan smide en skilling efter. Tror du på, at “Rap Devil” når at overhale “Killshot” inden den 31. oktober, så belønnes det med odds 6,00. Forbliver Eminem den mest afspillede artist, så er der odds 1,10 at hente. Hvis “Killshot” har 50 millioner flere views end “Rap Devil” inden den 31. oktober, udbyder Mr Green odds 4,00. Sker det ikke tilbyder de odds 1,20.

 

Odds på Eminem - Killshot hos Mr Green

 

 

Du kan selv påvirke udfaldet

En af de fedeste ting ved at oddse på den store beef mellem MGK og Eminem er, at du selv kan påvirke udfaldet. Uanset hvilken rapper som du oddser på, kan du streame på livet løs for at få antallet af views op. Har du eksempelvis spillet på, at Eminem og “Killshot” skal op over 200 millioner views inden den 31. oktober, kan du spille sangen på repeat helt indtil deadline. Sangen er lidt over fire minutter lang, hvilket betyder, at du kan høre den 338 gange på en dag. Det er endda kun fra en enkelt enhed som for eksempel din mobiltelefon. Du kan også afspille den fra din computer, din tablet eller noget helt tredje. Der er altså rig mulighed for at booste antallet af views enten alene eller sammen med vennerne.

 

Odds på beefen hos Mr Green