UEFA_Champions_League_logo_2.svgOddset-spillerne havde luret Real Madrids ydmygelse af Bayern München, og derfor blev tirsdagens Champions League-semifinale en dyr én af slagsen for Danske Spil.

Oddset-spillerne sikrede sig nemlig et overskud på knap 2,5 millioner kroner på spaniernes 4-0-sejr, fortæller oddssætter hos Danske Spil, Lasse Erdmann.

– Vi må nok erkende, at vi fik gjort Bayern München til for store favoritter i opgøret. Real Madrid havde fuldstændig styr på tyskerne og vandt fortjent, og det var der altså rigtig mange spillere, der havde forudset, siger Lasse Erdmann.

Alene på 1X2-udfaldet lavede Oddset-spillerne et overskud på 1,7 millioner kroner, da godt 40 procent af spillerne havde spillet Real Madrid-sejr, der startede i odds 4,80.

– Og så var der mange, der havde luret, at Real Madrid ville vinde med mindst 2 mål. Det udfald kostede også en del, siger Lasse Erdmann.

Cristiano Ronaldo var med to mål med til at afgøre Champions League-semifinalen til Real Madrids fordel – og mon ikke flere Oddset-spillere sender den portugisiske superstjerne et par venlige tanker.

Danske Spil havde nemlig en række målscorerspil på kampen, og det mest populære var Arjen Robben over for Cristiano Ronaldo. Her gav det indledningsvist odds 3,50, hvis Ronaldo blev noteret for flere scoringer end hollænderen.

– Det er altid populært, når vi åbner målscorerspil mellem verdensstjernerne. Vi vurderer chancerne for mål til Robben og Ronaldo nogenlunde lige store, men 80 procent af Oddset-spillerne satsede på Ronaldo, så også i det spil måtte vi udbetale rigtig mange gevinster, siger Lasse Erdmann.

Der er mere Champions League på programmet i aften, hvor Chelsea hjemme på Stamford Bridge møder Atletico Madrid i hvad, der tegner til at blive en jævnbyrdig affære efter 0-0 i første opgør i Spanien.

 

Bookmaker is inactive