Australsk B-hold bør få japanske bøllebank

Spilforslag hver dag

Kamp: Sydney – Kawasaki
Spilforslag: Kawasaki -2 asian
Odds: 3,65
Units: 2/5
Bookmaker: 888sport

Bemærk! Kampen spilles tirsdag allerede klokken 12:00!

 

Odds på kampen her

Sydney blev søndag australske mestre efter en finalesejr over Perth Glory, der først kom i hus efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence. Sydney-spillerne har ikke holdt sig tilbage efter sejren og har været i gevaldigt festhumør. Sæsonen er i praksis overstået for størstedelen af spillertruppen, og den sidste kamp i AFC Champions League skal bare overstås. Den ligger dog allerede tirsdag, knap to døgn efter det sidste straffespark i den hjemlige liga-finale, og Sydney har ladet alle profilerne blive hjemme og stiller med reserver og ungdomsspillere.

Tømmermændsramte Sydney kan få ørerne i maskinen

De nationale turneringer er enten helt slut eller tæt på det i det meste af Europa, så vi skal en tur til Asian for at finde tirsdagens spilforslag. I AFC Champions Leagues gruppe H er Sydney placeret på sidstepladsen med tre point for fem kampe. I sidste kamp kommer de regerende japanske mestre fra Kawasaki forbi, og der kan ikke herske tvivl om deres motivation til kampen. De ligger nummer tre med fem point og et enkelt point op til Shanghai på andenpladsen, der gider videre kvalifikation. De skal altså helst frem at vinde tirsdagens kamp for at lægge pres på Shanghai og forhåbentlig nuppe andenpladsen.

Sydney kan ikke nå at gå videre, da de er dårligere indbyrdes end Shanghai og altså ligger tre point bag dem i puljen. Derudover har Sydneys træner udtalt til Sydney Morning Herald udtalt, at hans bedste spillere ikke ville være blevet ædru, hvis de skulle spille allerede tirsdag. Derfor er det primært reserver og ungdomsspillere, der er udtaget til kampen.

Niveauet i australsk fodbold kan bedst beskrives som tvivlsomt, og det kan gøre lidt ondt i hovedet at tænke på, hvilket niveau Sydneys reserver og ungdomsspillere har. Det omvendte opgør i Japan endte med en smal sejr til Kawasaki, og selvom de ikke just har sprudlet offensivt i Asiatisk Champions League i år, skal de skal være pæne favoritter til at køre Sydneys b-hold ud af banen tirsdag. Bookmakerne har justeret odds, så Kawasaki er favoritter, men, hvis Syndeys reserver er så ringe som ventet, kan det gå hen og blive en større øretæve, end bookmakerne forventer.

Er man lidt mere forsigtig, kan man spille Kawasaki-sejr til et lavere handicap. Vi forsøger Kawasaki -2 asian til odds 3,60 hos 888sport. I praksis betyder det, at vi vinder vores væddemål, hvis Kawasaki slår Sydney med tre mål eller flere. Ved en sejr på præcis to mål, får vi vores penge retur, mens en etmålssejr, en uafgjort eller et nederlag til Kawasaki betyder, at vi taber på væddemålet.

Kawasaki – 2 asian handicap hos 888sport til odds 3,65.

 

Odds på kampen her