Australian Open 2017 odds: Spil på Wozniacki og favoritterne her

Caroline Wozniacki er endnu engang det eneste danske tennishåb i den kommende Grand Slam, når det går løs ved Australien Open 2017 i Melbourne fra d. 16. – 29. januar.

Vi har set på Australien Open 2017 vinder-odds hos bet365.dk, hvor der er astronomiske odds 26.00 på Wozniacki som vinder af Grand Slam-turneringen Down Under. Det høje odds kommer med en god grund, som du kan læse mere om i vores Australian Open-optakt forneden, hvor vi ser på odds på favoritterne i både herre- og dame-single.

Spring til bet365.dk med det samme, og kom i gang med en 1000 kr. velkomstbonus, som selvfølgelig også kan bruges til odds på Australian Open-kampene i de kommende uger.

Spil på tennis hos bet365.dk >>

 

Top 10-favoritter i herresingle:

N. Djokovic: 2.37 A. Murray: 2.62
S. Wawrinka: 13.00 R. Nadal: 13.00
R. Federer: 17.00 M. Raonic: 17.00
K. Nishikori: 26.00 N. Kyrgios: 34.00
G. Dimitrov: 34.00 M. Cilic: 51.00

 

Top 10-favoritter i damesingle:

S. Williams: 3.50 A. Kerber: 4.50
G. Muguruza: 9.00 S. Halep: 11.00
K. Pliskova: 9.00 D. Cibulkova: 23.00
A. Radwanska: 26.00 C. Wozniacki: 26.00
J. Konta: 34.00 B. Bencic: 34.00

 

Optakt: Hvem vinder Australian Open 2017?

Vi lægger fra land med en gennemgang af favoritterne i mændenes herresingle-turnering, hvor finalen de sidste to år er stået mellem serbiske Novak Djokovic og skotten Andy Murray, som i skrivende stund er nr. 1 i verden. Djokovic vandt begge finaler, og kan altså gennemføre et hattrick med en sejr i årets første Grand Slam-turnering.

Djokovic havde da også et stort 2016, hvor det blev til sejre i 87,84% af årets 74 kampe. 65 sejre og kun ni nederlag. Undervejs i 2016 blev det til Grand Slam-titler i Australien og French Open, mens Djokovic måtte se sig besejret i fire sæt i finalen i US Open af verdens nr. 3, Stan Wawrinka.

Serberen er nu nr. 2 på verdensranglisten, og Djokovic giver odds 2.37 for en sejr i finalen.

Andy Murray er også inde i billedet som en seriøs udfordrer, hvilket selvfølgelig skal ses i lyset af skottens fantastiske 2016. Her spillede britten i alt 87 single-kampe og tabte kun de ni. Det giver en sejrsprocent på 89,66%.

Flere end $16 mio. spillede Murray ind i gevinster i 2016, hvor de største resultater var en sejr ved Wimbledon samt OL-guldmedaljen i Rio. Samtidigt var Murray også i finalen i både French Open og Australian Open, men her tabte skotten begge gange til Djokovic.

Verdensetteren Andy Murray giver odds 2.62 hos bet365 lige nu.

 

Williams og Kerber favoritter hos kvinderne

I kvindernes damesingle-turnering er det amerikanske Serena Williams og tyske Angeligue Kerber som fører favoritfeltet an. De to mødtes da også i finalen i 2016, hvor sejren gik til Kerber i tre tætte sæt.

Serena Williams er den største favorit til odds 3.50, men indtager kun andenpladsen på verdensranglisten i øjeblikket. Kerber er nu den bedste i verden iflg. WTA-ranglisten.

Amerikanerens største resultat i 2016 kom uden tvivl i England, da hun sejrede i Wimbledons damesingle-turnering. Williams tabte dog finalerne i både Australian Open og French Open, og ved OL blev det til exit allerede i tredje runde. Året sluttede også skuffende for Serena, som måtte tage til takke med en semifinaleplads ved US Open.

Angelique Kerber brugte derimod 2016 til at skrabe titler til sig, da det blev til sejre i både Australian Open og US Open. Året startede og sluttede altså godt for Kerber, som undervejs også tog en flot sølvmedalje ved OL.

Kerber giver odds 4.50, og det er bestemt ikke noget nærigt odds på et titelforsvar af den stærke tysker.

Danske Caroline Wozniacki sniger sig med ind i favoritfeltet til odds 26.00 lige nu, men optakten til Australian Open har været jammerlig for “Caro”, hvilket du kan læse mere om forneden.

 

Skidt optakt for Wozniacki i Australien

Caroline Wozniacki har varmet op til Australian Open med to turneringer i Auckland og Sydney, hvor det blev til skuffende resultater i begge turneringer.

I morgentimerne til i dag røg Wozniacki ud i kvartfinalen i Sydney, hvor hun lavede flere fejl end TV2 Sports tenniskommentator kunne mindes at have set.

“Det var en meget, meget underlig tenniskamp. Den var rodet, og der var mange fejl. Caroline Wozniacki lavede mere end 40 uprovokerede fejl. Det er helt uhørt. Jeg kan ikke huske, hun nogensinde har lavet så mange fejl i en tenniskamp”, lød det fra Henrik Jensen iflg. TV2.

Det borger ikke just for nogen topform hos “Caro” i øjeblikket, som i Auckland formåede at smide en ellers komfortabel sejr væk på skammeligste vis.

Der blev spillet i den bagende australske sol i Sydney, hvor temperaturen nåede op mod 40 grader. Det var medvirkende til mange fejl fra begge spillere, men det bliver efter alt at dømme lige så varmt i Melbourne, når Australian Open begynder om fem dage d. 16. januar.

Umiddelbart er der ikke meget der tyder på, at Wozniacki – som i øjeblikket er WTAs nr. 20 i verden – går hele vejen og vinder karrierens første Grand Slam-titel, men vi krydser fingre for det danske tennis-es Down Under.

Lodtrækningen til Australian Opens første kampe finder sted på fredag, hvorefter vi naturligvis er klar med odds på Caroline Wozniackis første kamp.

Spil på tennis hos bet365.dk >>