Real Madrid vandt første opgør med hele 3-0 på et hattrick af Ronaldo, og der venter nu Atletico en noget nær umulig opgave med at få vendt udgangspunktet til samlet sejr. Det er på tide at se på Atletico vs Real Madrid odds på returopgøret i Champions League-semifinalen d. 10. maj.

bet365 giver odds 21.00 på Atletico til at gå videre onsdag aften, mens oddset til sammenligning er 1.02 på Real. Ser vi på 1X2-odds på kampen, er det mere jævnbyrdigt med odds 2.75 på Atletico, 3.60 på uafgjort og 2.62 på Real netop nu.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Atletico oppe mod alle odds

Real Madrid har trukket sig sejrrigt ud af de tre tidligere dobbeltmøder med Atletico i Champions League-regi i de senere år, og ser altså også ud til at vinde denne gang. Med et udgangspunkt for hjemmeholdet der hedder 0-3, er der kun én vej frem, og det er angreb.

Atletico er pr. tradition et stærkt hjemmehold, men er et stykke fra formen fra seneste sæsoner i øjeblikket. I weekenden slog Atletico Eibar med 1-0 på eget græs, men det var ikke nogen pragtpræstation af hjemmeholdet, som havde stærkt brug for tre point i kampen mod Sevilla om Champions League-pladsen i La Liga.

Real Madrid er stadig favoritter til at vinde La Liga, og hamrede i weekenden Granada på udebane med hele 0-4 uden Ronaldo på banen. James Rodriguez og Alvaro Morata lynede begge to gange i første halvleg, hvilket cementerede en nem sejr.

 

Spilforslag til kampen

Vi havde forventet mere modstand fra Atletico i første opgør, men Real viste, at man er klasser bedre end lillebror i øjeblikket. Det forventer vi også kommer til udtryk denne gang, selv om Real Madrid som udgangspunkt ikke behøver jagte en sejr for at nå finalen.

Vi tipper en 1-2 sejr til Real Madrid, hvilket udløser odds 9.50 hos bet365, og som første målscorer er det igen oplagt at pege på Ronaldo, som giver odds 4.33.

Odds.dks spilforslag:

  • Real Madrid vinder: 2.62
  • Ciffertips 1-2: 9.50
  • Ronaldo scorer først: 4.33

Spil på kampen hos bet365.dk >>