Leicester vs Atletico Madrid – Spil på CL kvartfinalen her

Et yderst tvivlsomt straffespark afgjorde løjerne i den første kamp, og Atletico fører derfor 1-0 samlet før returopgøret på King Power Stadium i Leicester. De engelske mestre har haft en turbulent sæson, men har de seneste måneder vist god form, og intet er afgjort på forhånd.

Ser vi på odds på Leicester vs Atletico hos bet365, er der flot tilbagebetaling på en sejr til Kasper Schmeichel og Leicester City, som giver odds 3.90 lige nu. Uafgjort vil sende Atletico videre til semifinalen, og det udløser odds 3.50. Trods Atletico ikke behøver jagte sejren her, har bookmakerne alligevel mest fidus til spanierne, da Atletico giver odds 2.05.

Se flere Leicester vs Atletico Madrid odds hos bet365 med det samme, og tænd for TV3 Sport 1 i aften, når det går løs kl. 20.45.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Leicester har chancen mod Atletico

Mange havde forventet, at Leicester ville blive kørt fuldstændigt over på Vincente Calderon i Madrid i sidste uge, men igen viste Leicester-spillerne, at man har fundet tilbage til de gamle forsvarsdyder, som i høj grad medvirkede til mesterskabet i sidste sæson.

Der skulle ydermere et kontroversielt straffespark til før Griezmann fik prikket den ind forbi Schmeichel. Det efterlader dog Leicester med en god chance før returopgøret, hvor det er værd at hæfte sig ved Leicester seneste form.

Fem sejre i streg blev det til i Premier League, inden Leicester for nyligt tabte 4-2 ude mod Everton – et af Premier Leagues stærkeste hjemmehold. Senest blev det kun til 2-2 ude mod Crystal Palace, hvor Leicester ellers var 0-2 oppe, men igen spillede Leicester i lange perioder en rigtig fin kamp.

Atletico er selvfølgelig et stærkt hold, som kan beskrives som Champions League-specialister, da holdet har været i finalen i to af de sidste tre af slagsen. Samtidigt er holdet ubesejret i de seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og i weekenden blev det til en sikker 3-0 sejr hjemme mod La Liga-prygelknabe Osasuna.

På udebane har Atletico ikke været super overbevisende i denne sæson, og vi vurderer, at der er gode chancer for, at Leicester kan hive en spinkel ét-måls sejr hjem. Jamie Vardy scorede så sent som i weekenden for Leicester, og sidste sæsons store måltyv giver pengene 6.50 gange igen som første målscorer. Vi skyder på 2-1 som ciffertips, hvilket desværre for Leicester sender Atletico videre.

Odds.dk spilforslag:

  • Leicester vinder: 3.90
  • Ciffertips 2-1: 13.00
  • Vardy scorer først: 6.50

Spil på kampen hos bet365.dk >>