Den traditionsrige Premier League-klub Aston Villa har fyret manager Steven Gerrard efter svigtende resultater i denne sæson. Blandt kandidaterne til at overtage det ledige trænersæde er danske Thomas Frank, der har stor succes for Brentford. Vi har set nærmere på oddsene for næste manager for Aston Villa.

Den tidligere Brøndby-manager Thomas FrankSpil på Thomas Frank hos Betfair

Aston Villa indkasserede et 0-3 nederlag til i torsdagens spillerunde og det blev samtidig sidste kamp for Steven Gerrard i spidsen for Birmingham-klubben. Aston Villa indtager en skuffende 17. plads i tabellen efter blot 2 sejre i de 11 Premier League-kampe i denne sæson.

I weekenden (23.okt) får Aston Villa besøg af danskerklubben Brentford og måske det bliver et længere ophold for manager Thomas Frank, der er i høj kurs på den engelske fodboldscene efter han har fået etableret Brentford som midterhold i Premier League.

Selvom Brentford lige nu er over Aston Villa i tabellen, så vil det være et skridt op for Thomas Frank, der i Aston Villa ville have et større transferbudget til rådighed. Også på det sportslige plan vil der være tale om udskifte missionen om at undgå nedrykning med Brentford til at Thomas Frank kan se frem til at stå med udfordringen om at sende Aston Villa ud på europæiske eventyr.

Der er dog flere træner-kandidater i spil om posten og du kan finde odds 6,50 hos Betfair Sportsbook på Thomas Frank er næste manager for Aston Villa.

Betfair Sportsbook odds for kommende Aston Villa manager

Ruben Amorim: odds 2,10

Thomas Frank: odds 6,50

Sean Dyche: odds 6,50

Mauricio Pochettino: odds 8,00

Unai Emery: odds 12,00

Kjetil Knudsen: odds 21,00

Marcelo Bielsa: odds 26,00