Efter en fornem start på tilværelsen i Tottenham forudser spilleselskabet Betsafe en stor sæson for Christian Eriksen. Vurderingen er, at danskeren snildt kan tegne sig for 15 assists på det angrebsivrige Tottenham-hold.

Christian Eriksens drømmekasse i gårsdagens Euro League-kamp mod Tromsø er den foreløbige kulmination på en usædvanligt lovende start i engelske Tottenham. Danskeren er gledet ubesværet ind på holdet og markerede sig allerede i sin debutkamp i Premier League med en flot assist.

Tip: Find den bedste odds bonus her

Netop evnen til at lægge op til medspillernes mål er hovedårsagen til, at Christian Eriksen blev hentet til Tottenham. Spilleselskabet Betsafe ser da også den danske midtbanespiller som et perfekt match i manager Andre Villas-Boas’ spilkoncept. Bookmakeren forventer op til 15 assists  fra danskerens fødder i løbet af Premier League-sæsonen.

“Andre Villas-Boas’ indkøb af Christian Eriksen er et glimrende eksempel på en manager, der har gjort sit hjemmearbejde. Portugiseren bruger Eriksen helt rigtigt, og danskeren er omgivet af løbevillige og teknisk stærke holdkammerater. Den cocktail kan blive svær at dæmme op for. Derfor er vi ikke bange for at gå ud med relativt lave odds på, at den danske landsholdsspiller lægger op til 15 mål i løbet af sæsonen”, siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

Til gengæld tror Betsafe ikke på Christian Eriksens evner som måltyv. Her lyder bookmakerens bedste bud på maksimalt fire mål til odds 1,55.

 

— >> Gå til Betsafe for at spille på antal assists for Tottenham

 

Hvor mange Premier League-assists laver Christian Eriksen for Tottenham i løbet af 2013-2014-sæsonen?

 1 – 6                                                      4.10

7 – 10                                                    2.40

11 – 15                                                  2.40

16 – 20                                                  5.00

Flere end 20                                         25.00

 

Hvor mange Premier League-mål scorer Christian Eriksen for Tottenham i løbet af 2013-2014-sæsonen?

0 – 4                                                      1.55

5 – 8                                                      2.35

9 – 12                                                    6.00

13 – 15                                                 20.00

Flere end 15                                        70.00