Arsenal – Manchester United odds: Granit Xhaka giver den gas

Arsène Wenger og Arsenal tager hjemme på Emirates Stadium imod José Mourinho og Manchester United. Begge mandskaber har vundet fire ud af deres sidste fem kampe, og Arsenal har vundet deres sidste 12 hjemmekampe i Premier League. Kan de røde djævle sætte en stopper for denne imponerende stime?

The Gunners lammetævede Huddersfield på hjemmebane i onsdag. Alexandre Lacazette åbnede ballet allerede efter tre minutter, men måtte lade sig udskifte med en lyskeskade i pausen. I anden halvleg scorede indskiftede Olivier Giroud to gange, mens Alexis Sánchez og Mesut Özil scorede en gang hver, så kampen endte 5-0. Arsenal er nummer fire i Premier League med 28 point.

Manchester United vandt i tirsdags med 2-4 på udebane over Watford. Ashley Young scorede to mål seks minutter, inden Anthony Martial gjorde det til 0-3 efter en halv times tid. I anden halvleg fik Troy Deeney og Abdoulaye Doucouré reduceret til 2-3, men så dukkede Jesse Lingaard op kort før tid og afgjorde kampen. De røde djævle ligger på en andenplads i ligaen med 32 point.

Hjemmeholdet er smalle favoritter hos bookmakerne. En hjemmesejr giver odds 2,50 hos Danske Spil, mens en udesejr belønnes med odds 2,90. Uafgjort giver pengene 3,30 gange igen.

Læs vores anmeldelse af Danske Spil her.

 

Odds på opgøret hos Danske Spil

 

Optakt: Arsenal – Manchester United

Arsenal

Arsenal logoThe Gunners ligner et hold som har fået styr på deres sæson efter en svær start. De har således vundet fire ud af deres sidste fem kampe i Premier League med en samlet målscore på 11-4. Særlig 2-0-sejren over ærkerivalerne fra Tottenham Hotspur var noget af et højdepunkt. Det var nemlig deres første sejr i et Nordlondon-derby i over to år. Den eneste ligakamp som de har tabt i den seneste måneds tid, var på udebane mod brandvarme Manchester City. The Citizens slog the Gunners med 3-1 på mål af Kevin De Bruyne, Sergio Agüero og Gabriel Jesus. Alexandre Lacazette blev skiftet ind og fik pyntet lidt på resultatet for The Gunners.

Det er dog noget af et problem, at Arsenal-topscoreren Alexandre Lacazette måtte lade sig udskifte med en lyskeskade i storsejren over Huddersfield. Den franske angriber står således noteret syv mål i 12 kampe og to indskiftninger. Hvis han ikke bliver klar, er det noget af et tab for Arsenal. Olivier Giroud er dog klar til at tage over for sin landsmand, men om han er ligeså målfarlig vil tiden vise.

Gedion Zelalem og Theo Walcott er tilbage på træningsbanen efter henholdsvis en korsbåndskade og sygdom. Alexandre Lacazette er som skrevet før tvivlsom til opgøret. Krystian Bielik og Santiago Cazorla er definitivt ude på grund af henholdsvis en skulderskade og en akillesseneskade.

 

Manchester United

Man utd logoJosé Mourinho har virkelig fået styr på Manchester United-mandskabet i denne sæson. De har kun tabt to kampe og spillet ligeså mange uafgjort. Derudover er det blevet til ti sejre, og de har lukket færrest mål ind af alle hold i hele ligaen (otte styk). Nu når Zlatan Ibrahimović og Paul Pogba er tilbage fra skader, bliver de røde djævle kun endnu sværere at slå, og det ligner, at det bliver en god sæson for dem.

I de sidste fem Premier League-kampe har de vundet fire og tabt en med en samlet målscore på 10-4. Særligt 1-0-sejren over Tottenham på hjemmebane var en god indikator for Manchester Uniteds sæson indtil videre. Der stod således 0-0 indtil ti minutter før tid, hvor et langt udspark fra David de Gea blev headet videre af Romelu Lukaku. Bolden endte hos Anthony Martial som køligt udplacerede Hugo Lloris og dermed sørgede for sejren og alle tre point.

Michael Carrick og Phil Jones er tilbage i træning efter at have været ude med henholdsvis hjerteproblemer og en lårskade. Eric Bailly og Nemanja Matić er begge to tvivlsomme til opgøret på grund af henholdsvis en lyskenskade og en muskelskade.

 

Spilforslag

Det bliver uden tvivl en kamp, hvor José Mourinho vil have et defensivt udgangspunkt. Derfor er vi overbeviste om, at kampen skal vindes på midtbanen, hvor der vil være rigtig mange hårde dueller. Der kommer nok også til at blive begået en masse frispark.

Aaron Ramsey og Granit Xhaka vil ligge inde i maskinrummet for Arsenal. Sidstnævnte er glad for at gå til stålet, og han har allerede modtaget tre gule kort i denne sæson. Mod Manchester United skal han lukke ned for blandt andet Paul Pogba, og det kommer til at kræve hårdt arbejde.

Derfor anbefaler vi at spille på, Granit Xhaka får et kort i kampen til odds 3,00 hos Danske Spil.

 

Følg spilforslaget hos Danske Spil

 

Oddset logo