Lyon tager imod Ajax Amsterdam i returkampen i Europa League-semifinalen onsdag d. 11. maj kl. 21.05, hvor oddsene er på Ajax til at gå videre.

Hollænderne vandt det første opgør på hjemmebane med hele 4-1, og meget skal gå galt for Ajax, hvis det ikke skal blive en plads i finalen.

Ser vi på Lyon vs Ajax odds hos bet365, er der lige nu odds 1.65 på Lyon, 4.00 på uafgjort og 4.75 på Ajax, og her anbefaler vi et spil på gæsterne, hvilket du kan læse mere om i vores spilforslag til kampen nederst.

Se flere odds på Lyon mod Ajax hos bet365, og se kampen direkte på TV hos Canal 9.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: Lyon vs Ajax

Ajax tog et syvmile-skridt mod finalen i hjemmekampen mod Lyon, da årets talent i Ajax, Kasper Dolberg, og Co. sænkede franskmændene med hele 4-1 i egen hule. Et vigtigt reduceringsmål til 3-1 i opgøret, giver Lyon et halmstrå at gribe efter i returen, og intet er selvsagt afgjort endnu.

Lyon varmede op til returkampen med en 3-2 sejr i weekenden over Ligue 1-midterholdet Nantes på hjemmebane, men det var ikke uden problemer at sejren kom i hus. Ajax må vurderes at være et markant stærkere hold end Nantes, og Lyon skal finde endnu et gear eller to, hvis man skal vinde med mindst 3 mål, hvilket er kravet for at gå videre til finalen.

Det er dog ikke blevet til mange sejre til Lyon på det seneste, og Ajax vandt igen i weekenden med 4-0 hjemme mod Go Ahead Eagles, hvor Ajax viste prøver på flot angrebsfodbold.

 

Spilforslag til kampen

Ajax var klasser bedre end Lyon i det første opgør, og bør gå ind til denne kamp med intentionen om at komme på måltavlen, og dermed besværliggøre Lyons planer om avancement til finalen markant. Kommer Ajax først foran i dette opgør, som det var tilfældet i udekampen mod Schalke i kvartfinalen, er der stor sandsynlighed for at hjemmeholdet går helt op i limningen.

Vi går efter at udnytte det høje odds på en fræk Ajax-sejr på udebane, og hvorfor ikke kigge mod det nykårede “Årets Talent i Ajax”, Kasper Dolberg, som første målscorer til odds 6.50.

Ciffertips 1-2 til Ajax udløser et flot odds 15.00, og det bliver vores bud på et korrekt resultat i kampen.

Odds.dks spilforslag:

  • Ajax vinder: 4.75
  • Resultat 1-2: 15.00
  • Dolberg scorer først: 6.50

Spil på kampen hos bet365.dk >>