FCM_vs_Napoli_odds_10

* Dette odds gælder kun for helt nye kunder. Regler og vilkår gælder

 

Få odds 10.00 på FCM vs Napoli >>

 

Odds 10.00 på FCM-sejr mod Napoli

I aften kl. 21.05 er der igen europæisk fodbold på MCH Arena i Herning, når FC Midtjylland tager imod Napoli i Europa Leagues Gruppe D.

Der venter de danske mestre en svær opgave mod de formstærke napolitanere, som kommer til Danmark med overbevisende resultater i bagagen. Napoli har vundet deres fire sidste kampe, hvor det er blevet til 2-1 hjemme over Juventus og Fiorentina, mens Napoli har vundet med hele 0-4 ude over AC Milan og 0-2 ude over Legia Warszawa i det første opgør i Europa Leagues Gruppe D.

FC Midtjylland er dog ingen walkover for Napoli og slet ikke på hjemmebanen i Herning, hvor FCM kun har tabt 3 ud af de seneste 20 hjemmekampe, og de danske mestre har tidligere bevist, at man kan tage fusen på store udenlandske klubber da FCM eliminerede engelske Southampton for at nå til Europa Leagues gruppespil.

Betfair er klar med et forhøjet odds 10.00 på sejr til FCM vs Napoli i aften, men tilbuddet om det forhøjede odds gælder kun helt nye kunder.

Læs mere om tilbuddet som også inkluderer muligheden for at optjene 1000 kr. i freebets og se alle odds på FCM vs Napoli hos Betfair.

Få odds 10.00 på FCM vs Napoli >>

 

betfair-580x330