atletico_madrid_vs_barcelona

Ingen danske TV-stationer har endnu sikret sig rettighederne til at vise spansk La Liga, så umiddelbart kan du ikke bare tænde for fjernsynet i aften kl. 20.30, når der fløjtes gang i opgøret mellem Atletico Madrid og Barcelona.

Men heldigvis kan du sikkert og nemt se Atletico Madrid vs Barcelona på livestream hos Unibet TV, hvor kampen vises i rigtig god livestream kvalitet – direkte fra Spanien.

Livestream Atletico Madrid vs Barcelona >>

 

Sådan livestreamer du La Liga hos Unibet TV

Alt der kræves før du kan se livestream fra Barcelonas kamp mod Atletico Madrid er, at du har lidt penge stående på din Unibet konto. Unibet TV er nemlig frit for alle aktive kunder hos Unibet, og man betragtes som aktiv, når der står bare én øre på kontoen.

God fornøjelse med livestream fra Atletico Madrid vs Barcelona, og husk at Unibet selvfølgelig også tilbyder odds og livebetting på kampen.

Hvis du ikke har en Unibet-konto i forvejen kan kan du med god fordel benytte dig af Unibets super bonus på 100% op til 1500 kr., og samtidigt få 100 kr. risikofrie spil på dit første bet fra mobilen.

 

Livestream Atletico Madrid vs Barcelona

Der sidder formentligt mange danske Barcelona-fans og hiver hårtotter ud af hovedbunden over, at ingen danske TV-kanaler har været dybt nok i pengesækken for at sikre sig rettighederne til den spanske La Liga i år.

Det tvinger nemlig mange sportsfans ud på det illegale livestream-marked, hvor man ved hjælp af Google og andre søgemaskiner nemt kan finde tvivlsomme østeuropæiske livestreams, som ganske vist viser kampen, men i forfærdelig kvalitet, hamrende ulovligt og ofte også med links der er fyldt med virus.

Derfor er det befriende for os sportsfans, som sætter pris på en god fodboldkamp, at man nu kan livestreame f.eks. Atletico Madrid vs Barcelona hos Unibet TV – helt lovligt og uden at skulle frygte for virus og lignende ubehageligheder.

Unibet TV viser selvfølgelig ikke “kun” livestream fra denne kamp mellem Atletico og Barcelona, men derimod fra alle kampe i den spanske La Liga, og det stopper ikke der.

Faktisk kan du se i tusindvis af fodboldkampe og andre sportsevents live på Unibet TV igennem et helt sportsår, så det er måske ikke en dum idé at have lidt penge stående hos Unibet, og dermed få adgang til en verden af live-sport som i øvrigt kan streames via din computer, tablet eller mobiltelefon.

Besøg Unibet TV her >>

 

UnibetTV