andreas conI morgen skal Danmark i kamp mod Armenien i den vigtige VM-kval kamp. Hvis Danmark skal gøre sig nogen forhåbninger om at komme med til VM i Brasilien skal der en sejr på bordet i morgen.

Der er dog også udsigt til en dansk sejr på hjemmebanen i Parken. Således tabte Armenien i fredags hjemme til Malta, som ellers var spået til at være gruppens svageste hold.

Tror man at Olsens tropper løber med sejren i morgen, kan man få odds 1.28 hos den engelske bookamker bet365.

Tror man på at de armenske underdogs kan levere en overraskelse og snuppe de 3 point, kan man hente hele odds 10.00 på bet365. Tror man på en uafgjort kan man få odds 5.50 her.

De bedste odds på Danmark vs Armenien

1) 1.28
x) 5.50
2) 10.00

 

— ->Spil på kampen på bet365 – Find de bedste odds her

 

Tror man på et dansk storsejr, kan man få odds 3.10 hvis Danmark kan vinde med 3 eller flere mål. Er man mere til at spille på første målscorer, så kan man lige nu få odds 4.00 hvis Andreas Cornelius scorer kampens første mål.

Lidt mere overraskende er det måske, at Dennis Rommedahl giver odds 5.50 til at score kampens første mål. Dermed er han altså sat til at være den anden største favorit af bet365 til at score kampens første mål.

Har du større fidus på det unge stortalent Viktor Fischer, så kan du få odds 6.00 hvis han scorer kampens første mål.

Fischer fik ingen spilletid i testkampen i sidste uge, men bet365 vurderer altså stadigvæk at der er stor mulighed for at han starter inde og altså vil gøre en god figur.

Kampen bliver spillet i morgen tirsdag klokken 20.15 og bliver vist gratis på DR1. Kampen kan naturligvis også følges live fra Parken, hvor der stadigvæk er masser af billetter til salg.

Husk, at når du har din mobil med i Parken har du mulighed for at odds på din mobil.