FC Midtjylland står i aften overfor en yderst kompliceret opgave på Cypern, hvor der kl. 19.00 sparkes gang i returopgøret mod APOEL Nicosia om en plads i Champions Leagues lukrative gruppespil.

Det første opgør i Herning sluttede 1-2 i cypriotisk favør, og dermed ligger det helt fast, at FCM skal score mindst to gange i aftenens kamp og samtidigt afholde APOEL fra at score i opgøret, hvis Jess Thorups mandskab skal ud og spille Champions League i år.

Bet365 tilbyder odds 3.60 på FCM, mens der er odds 2.05 på APOEL. Uafgjort giver pengene 3.30 gange igen.

Odds på APOEL vs FCM >>

 

Optakt: APOEL vs FCM

Det ligner unægteligt en umulig opgave FC Midtjylland skal på i aften på Cypern mod APOEL, som traditionelt er stærke på hjemmebanen. At holde APOEL fra scoringer bliver en opgave i sig selv, og derudover skal FCM frem og score mindst to gange i kampen. 0-1 til FCM sender APOEL videre på reglen om udebanemål, mens 1-2 til FCM sikrer forlænget spilletid og evt. straffesparkskonkurrence.

Men FCM har i starten af den nye sæson endnu ikke fundet frem til det flotte angrebsspil, som i sidste sæson sikrede dem det danske mesterskab for første gang i klubbens historie. Hele sæsonstarten blev pludselig noget anderledes end Steinlein og co. havde regnet med på Heden, da Glen Riddersholm pludselig valgte at sige sin stilling op, og den nye cheftræner – Jess Thorup – har ikke haft mange uger til at implementere sin egen spillestil og taktiske idéer.

Det synes FCMs spil i øjeblikket at bære en smule præg af, men alligevel har uldjyderne formået at hente maksimum point i deres tre første kampe i Superligaen og indtage førstepladsen i tabellen. Det har dog ikke altid set overbevisende ud og senest måtte FCM vente til det 93. minut før sejrsmålet blev sat ind af Morten “Duncan” Rasmussen i Superliga-kampen mod OB.

 

Bliver varmen afgørende på Cypern?

På Cypern forventer man omkring 36 grader, når kampen fløjtes igang, og det vil uden tvivl være til APOELs fordel, da man er bedre vant til varmen. Samtidig drager hjemmeholdet fordel af et energisk og højlydt hjemmepublikum, som altid skaber en fantastisk opbakning til de lokale helte, og at danske hold har det svært mod APOEL på Cypern skal man ikke langt tilbage i historiebøgerne for at se beviser for. I 2009 tabte FCK med 3-1 og i fjor var det AaB som måtte rejse hjem med et smædeligt 4-0 nederlag i bagagen.

Det bliver uden tvivl svært for FCM, men med individualister som Pione Sisto i truppen og en måltyv som “Duncan” i front, skal man ikke afskrive de danske mestre for tidligt. Hvis FCM kan finde en mandfolke præstation frem, og udnytte chancerne foran mål når de opstår, kan vi meget vel blive vidner til et fantastisk comeback i aften.

Odds på APOEL vs FCM >>

 

bet365-580x330