Formel_1_logo

 

Det canadiske Formel 1 Grand Prix i Montreal køres søndag, og her er der naturligvis masser af odds på udfaldet af løbet hos bookmakeren Bet365.

Spil på markeder som Vinder, Hurtigste Kvalifikation, Podieplacering, Slutter i Top 6, Hurtigste Bil, Hurtigste Omgang og mange flere odds på Formel 1 Grand Prix i Montreal hos Bet365.

 

* Nye Bet365 kunder får en flot velkomstbonus på 1000 kr.

 

 

Montreal byder Formel 1 karavanen velkommen

Når det på søndag den 7/6-15 går løs på den 4,361 kilometer lange Circuit Gilles Villeneuve i Montreal, hvor kørerne skal tilbagelægge 70 omgange i alt 305,27 km. er der ingen tvivl om, at favoritten hedder Lewis Hamilton.

Circuit Gilles Villeneuve banen i Montreal er ikke et ubeskrevet blad i Formel 1 sammenhæng. Den blev første gang taget i brug i 1978, så det er en bane som emmer af Formel 1-historie, og duften af brændt gummi må hænge tungt i luften efter løbet på søndag, når vinderen er fundet blandt feltet af lykkeriddere.

Den 30 årige brite fra Stevenage og 2 gange tidligere verdensmester (2008 og 2014), er i øjeblikket næsten urørlig. Kun hans holdkammerat Nico Rosberg kan holde trit med den lynhurtige brite, hvilket også ses når man kigger lidt på point stillingen i kampen om verdensmesterskabet.

 

Top 3 stillingen før Montreal Grand Prix’et:

1. Lewis Hamilton 126 point.
2. Nico Rosberg 116 point
3. Sebastian Vettel 98 point

 

Det bliver også interessant at se, om sidste års vinder Daniel Riccardo (Red Bull) kan gentage bedriften, eller om det bliver vinderen fra 2012 eller 2013 – Hamilton eller Vettel – der kommer først over målstregen ved dette års Grand Prix.

Et hurtigt kig på oddsene viser da også, at Hamilton indtager rollen som favorit til at stå øverst på podiet, når løbet slutter søndag aften.

Spiller man Hamilton som vinder giver det et odds på 1.53. Rosberg giver 2.87, Vettel 9.00 mens Raikkonen giver hele odds 21.00.

Hvis det helt utopiske skulle ske, er der også mulighed for at spille på Roberto Merhi eller Will Stevens, som begge giver et svimlende odds på 5001. Rammer du dén, skulle ferie pengene vist være dækket ind.

Derudover er der masser af muligheder for en sjov aften med odds på mange af løbets lidt mere specielle odds. Der kan blandt andet nævnes mulighederne, som hurtigste omgang, hurtigste kvalifikation, samt vinder bilen.

Lad os starte med vinder bilen: spiller man på Mercedes gives der et odds på 1.10, Ferrari giver 6.50 og Williams 67.00.

Oddsene afspejler sig også når man kigger på konstruktions konkurrencen, hvor Mercedes har 242 point, Ferrari 158 point, Willams 81, Red Bull 52 point, og Sauber 21 point.

Se flere odds på Formel 1 hos Bet365 >>

 

Hamilton vs. Rosberg

Der har været meget skriveri i medierne om rivaliseringen imellem Hamilton og Rosberg, hvor begge kørere har beskyldt hinanden for diverse ting. Men en ting som lader til at være løst er, hvem der er øverst i hakkeordenen på Mercedes holdet, nemlig Hamilton.

Hvem husker ikke Rosbergs beskyldninger imod Hamilton om, at han med vilje kørte langsomt for at ødelægge tyskerens løb ved det kinesiske Grand Prix? Så meget afhænger af om Mercedes team chef Toto Wolff kan styre sine to kamphaner, som begge brænder for at vinde det canadiske Grand Prix og den samlede VM titel.

Rosberg er jo ikke hvem som helst, søn af en tidligere verdensmester samt det, at have kørt med selveste Schumacher taler for sig selv, og beviset ses da også i hans i alt 32 podiums pladser i karrieren.

Hvis de to nu ellers kan finde melodien, så kommer de til at fejre mange triumfer resten af sæsonen, hvor næste løb køres den 21/6-15 på Red Bull ringen i Østrig.

Hele herligheden kan følges på TV3+ fra kl. 20.00, der er optakt fra kl. 19.00, hvor løbets kommentatorer giver dig analyser og sidste nyt fra Formel 1 verdenen.