I aften klokken 20.45 er der lokalopgør i London, når Chelsea tager imod Tottenham i Premier League. Det er to mandskaber som begge kommer med en sejr i bagagen, men solen skinner noget mere over Chelsea end Tottenham. Således er Chelsea hele 13 point foran Tottenham, og Chelsea er da også kæmpe favoritter.

Men selv om Chelsea ser ud til at hive endnu en sikker sejr hjem, så kan du alligevel få absurde odds 4.00 på at Chelsea snupper en sejr i aften. Ikke fordi at Mourinho stiller med b-holdet, men derimod fordi at Betfair er klar med et rigtig lækkert tilbud til nye kunder. Er du en af de få kunder der endnu ikke har oprettet en konto hos Betfair, så var det måske på tide at få det gjort.

Udover at du får odds 4.00 på en Chelsea sejr over Tottenham, så får du også tilbudt 1.000 kroner i freebets efterfølgende. Det fungerer på den måde, at hver gang du har lavet 4 bets på Betfair Sportsbook for minimum 100 kroner til minimum odds 1.40, så får du 200 kroner i freebets. Det kan du gøre til du har ramt 1.000 kroner i freebets.

 

Få odds 4.00 på Chelsea sejr hos Betfair her – >

Sådan fungerer det

Åben en konto med promokoden ZEP385 og spil på en Chelsea sejr til det nuværende sportsbook odds (maks 100 kr. vil kvalificere til denne kampagne). Hvis oddset fx. er 1.50 på sejr til Chelsea, så vil du få udbetalt 150 kroner som gevinst for dit rigtige bet, og derudover vil du få et freebet på 250 kroner.

Du finder alle regler og vilkår for denne promotion i linket ovenover.

 

Betfair både bookmaker og spillebørs

I gamle dage var Betfair kendt som en spillebørs. Her var det kunderne der bettede imod hinanden. Sådan er det stadigvæk, men Betfair tilbyder også en sportbook i dag. Det vil sige at du både har mulighed for at spille mod andre bettere OG mod Betfair når du logger ind på din Betfair konto. Det giver dig mulighed for at få det bedste af begge dele, samlet på samme sted.