Det er nu blevet muligt at livestreame fra den næstbedste Spanske række, også kaldet Segunda Division. Det er 100 % lovligt og tilmed også gratis, og så slipper man samtidig for de mange reklamer, som de fleste TV-selskaber kører med i løbet af sådan en kamp.

Via vores samarbejdspartnere der har købt rettighederne til at vise kampene i Segunda Division via livestream, er det altså muligt at se kampene fra den næstbedste række, hvis du vel og mærke har en konto hos vores partner. Det er 100 % gratis at oprette en konto, og når det er gjort, så har du altså mulighed for at se ubegrænset mængder af den næstbedste spanske fodboldrække.

Vi har herunder samlet en oversigt over de kampe, som vores partnere viser kvit og frit, og det er helt uden reklamer.

Indlæser…

Segunda Division er den næstbedste fodboldrække i Spanien, og flere af de tidligere store spanske hold spiller i dag i den næstbedste række, som følge af nedrykning fra Primera Division. Nogle af de største hold, der pt. spiller i Segunda Division er, Real Betis, Osasuna, Valladolid, Zaragoza og Mallorca.

Hvis vi kigger på andre nævneværdige hold, så kan vi bl..a se, at FC Barcelonas 2. hold, FC Barcelona B, ligeledes spiller i Segunda Division. Det gør til gengæld ikke længere Real Castilla, som er Real Madrids 2. hold. De endte på en af de sidste pladser i den forgående sæson, og det betød altså, at de rykkede ud af Segunda Divsison, og dermed er det kun Barcelona, der har deres reservehold i den næstbedste spanske række.

Livebet på Segunda Division

Mens du ganske gratis kan livestreame Segunda Division, har du også mulighed for, at du kan benytte dig af vores partneres livebetting. Vores partnere er blandt de absolut bedste bookmakere i verden, med nogle af de letteste og mest brugervenlige live-betting systemer.

Du har mulighed for at spille på lige det, som du har lyst til, og det er stort set kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan spille på.

Hvis du alligevel sidder og ser en kamp fra Segunda Division, så kan du ligeså godt peppe kampen lidt op med noget spænding, hvor du samtidig har mulighed for at vinde rigtig gode penge.