Tennisspilleren Holger Rune har allerede vist, at han kan vinde over de fleste modstandere – kunderne hos Danske Spil regner tilsyneladende med, at han vinder over dem alle.

Holger Rune er den første dansker, der for alvor kan spille med om et grand slam-trofæ siden Caroline Wozniacki lagde ketsjeren på hylden.

Bookmaker is inactive

Og mens hypen om Holger Rune er stor, så bliver oddset på sejr til den danske tenniskomet blevet lavere og lavere. Hvis Holger Rune skal vinde ATP 1000-turneringen i Rom, så skal han formentlig slå både nummer et og to på verdensranglisten, men det generer ikke kunderne hos Danske Spil, som tilsyneladende har uendelig tiltro til den danske tennis-stjerne.

Holger Rune Australian Open
Foto: Brenton EDWARDS / AFP

”Vores kunder tror i den grad på Holger. Lige nu er det omkring 70 procent af alle indskud på vinderspillet, der er sat på Holger Rune som endelig vinder af turneringen, mens Novak Djokovic er den næstmest spillede med 12 procent af alle indskud. De to står i øvrigt til at mødes i kvartfinalen, hvis de begge vinder deres kampe inden da,” siger oddssætter hos Danske Spil, Peter Emmike Rasmussen.

Odds på Holger Rune hos Danske Spil:

Holger Rune vinder ATP Rom: odds 12.00

Holger Rune vinder French Open: odds 14,00

Holger Rune vinder Wimbledon: odds 22,00

Holger Rune vinder Us Open: odds 18,00

Holger Rune vinder en grandslam i 2023: odds 6,00

Bookmaker is inactive

Han fortæller, at der også internt hos Danske Spil er en stor portion optimisme, når det kommer til Holger Runes potentiale.

”Holger Rune er stadig ung, men han er vel allerede ved at udvikle sig til Danmarks største tennisspiller på herresiden nogensinde. Når det så er sagt, så er vi også en smule tilbageholdende med vores odds, for selv om vi sagtens kan se Holger Rune som vinder, hver gang han går på banen – så er det altså ofte mod spillere i den absolutte verdenselite, og så skal der ikke mange missede slag til, før det ender med et nederlag,” siger Peter Emmike Rasmussen.

Holger Rune har mødt Novak Djokovic to gange i karrieren og vundet den ene. Og hvis han besejrer serberen i Rom, så kan han ende med at stå overfor Carlos Alcaraz, som han pudsigt nok også har slået en gang i to forsøg. Men i virkeligheden er det lige meget, hvem danskeren møder, for folket tror på ham uanset hvad.

”Vi må bare konstatere, at der generelt er meget stor tiltro til, at Holger Rune kan vinde de turneringer han stiller op i. Det gælder også for årets næste Grand slam, French Open: Her er hele 75 procent af alle indskud sat på, at Holger Rune ender med at stå som sejrherre efter finalen,” siger Peter Emmike Rasmussen.

Selv om Holger Rune muligvis er helt i top på herresiden herhjemme, så mangler han stadig en del for at kunne hamle op med Caroline Wozniackis bedrifter. Hun vandt et hav af turneringer, blandt andet Australian Open, og så lå hun ikke bare nummer 1 på verdensranglisten, men hun gjorde det i sammenlagt 71 uger.