Odds og spiltips til Cremonese – Napoli

Spilforslag: Napoli vinder kampen

Odds: 1,48

Spilstop: 9. oktober kl. 18:00

Bookmaker: Bet365

Førerholdet Napoli er storfavorit mod bundholdet Cremonese

Napoli er voldsomt velspillende for tiden. De fører den italienske Serie A og efter triumfen på Johan Cruijff ArenA, hvor Napoli fuldstændig massakrerede Ajax med 6-1, er der tiltro til, at de får 3 point mod nyoprykkerne Cremonese i søndagens opgør.

Med stjernetrioen Zielinski, Kvaratskhelia og Raspadori har succes-træneren Spalletti virkelig god grund til at juble. Napoli kommer til Cremonese med 7 sejre i træk, og de er fortsat ubesejret i denne sæson.

Det modsatte er tilfældet for oprykkerne Cremonese, som kommer til dette opgør uden sejre i deres 8 Serie A-kampe. Tre uafgjorte og fem uafgjorte kampe betyder, at holdet ligger næstsidst i tabellen.

Det var ikke noget kønt syn i den seneste kamp på Stadio Giovanni Zini, hvor Cremoneseses forsvar bød Lazio utroligt nemme mål. 3-0 ved halvleg blev til 4-0 til gæsterne, der også havde store chancer til et par mål mere.

bet365 Spil på Serie A hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Napoli, der slog Lazio på udebane i denne sæson, har også formået at slå Milan (2-1) og Verona (5-2) på udebane i ligaen, og i den fjerde udekamp i ligaen blev det 0-0 mod Fiorentina.

Stærke præstationer, og vi husker også, hvordan holdet smadrede Rangers i Glasgow og Liverpool i Napoli. Når man ser på truppen, havde de spillere som Politano, Ndombele, Elmas og Simeone på bænken sidste gang og den skadede angrebsstjerne Victor Osimhen. Rigtig god bredde, og vi får se, om holdet endelig kan kæmpe med om ligatitlen hele vejen i denne sæson.

Vi finder odds 1,48 hos Bet365 for sejr til Napoli under Forbedrede Odds.