Kamp: Los Angeles Galaxy – Portland Timbers

Spilforslag: Los Angeles Galaxy vinder kampen

Odds: 1,71

Spilstop: 18. juni kl. 23:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Portland Timbers gæster Los Angeles Galaxy i MLS. Galaxy er med i toppen af ligaen, mens Portland er placeret i den lidt tungere ende af Western Conference.

Timbers har desuden tabt deres sidste tre kampe på stribe. Vi forudsiger, at det ender med at blive til fire på stribe efter denne kamp.

 

Derfor vinder Los Angeles Galaxy kampen

Los Angeles Galaxy var inden denne runde placeret på en femteplads – seks point efter lokalrivalerne Los Angeles FC på førstepladsen i Western Conference.

I midten af maj havde Galaxy dog et skidt forløb med blot et point fra tre kampe. Her tabte man til Dallas og Houston, mens det blev til uafgjort mod Minnesota United.

I seneste kamp kom man dog op på hesten igen, da man bankede Austin FC med 4-1. Det var en imponerende bedrift, når man tager i betragtning, at Austin også er med i toppen af Western Conference.

Den tidligere Manchester United profil Chicharito bragte Galaxy fik udlignet til 1-1 efter 53 minutter. Det var dog the Dejan Joveljic show. Den serbiske angriber scorede to mål og lavede to assists i 4-1-sejren, hvor han kom ind fire minutter inden Galaxys første mål.

Man må dermed formode, at han starter inde mod Portland Timbers. Timbers har tabt deres sidste tre kampe på stribe. Her har man mødt San José Earthquakes, Philadelphia Union og Inter Miami. Kampene blev tabt med henholdsvis 2-3, 0-2 og 1-2. Nu møder man så Los Angeles Galaxy, som man allerede har tabt til i denne sæson.

Da Galaxy og Portland tidligere på sæsonen mødtes i Portland, endte det med en overbevisende 3-1-sejr til Galaxy. Vi regner med, at de endnu engang tager de tre point, når Portland besøger LA.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Los Angeles Galaxy vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,71 på dette.