Kamp: Danmark – Østrig

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,92

Spilstop: 12. juni kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Danmark kom ned på jorden igen med 0-1-nederlaget til Kroatien. De kunne dog glæde sig over, at det uafgjorte resultat i Østrig – Frankrig var perfekt.

Det betyder nemlig, at Danmark fortsat fører Gruppe 1. De er to point foran Østrig og Kroatien, mens Frankrig på overraskende vis ligger sidst med blot to point.

Østrig var på forhånd af mange udset til at være gruppens svageste hold. Alpenationen har dog gjort det glimrende og er faktisk uheldige med ikke at føre gruppen.

Det var tæt sidst, da Danmark og Østrig krydsede klinger. Det regner vi også bliver tilfældet denne gang i Parken, hvor vi siger, at begge hold ender med at få scoret i kampen.

 

Derfor scorer begge hold

Østrig har som nævnt gang i en fremragende Nations League-kampagne. De lagde ud med at tæve Kroatien med 3-0 i Kroatien.

Derefter var der kampen mod Danmark i Wien. Her var østrigerne bedst i begge halvleg. De var dog ikke gode nok til at udnytte deres chancer, så det endte med en danske 2-1-sejr.

Senest havde man så som nævnt de franske verdensmestre på besøg. Her fik Bristol Citys Andreas Weimann bragt hjemmeholdet foran efter 37 minutter. Den føring holdt helt frem til det 83. minut, hvor Kylian Mbappé reddede æren for franskmændene.

Nu står Østrig så atter overfor Danmark, der i sidste runde på skuffende vis tabte 0-1 til Kroatien. Dette er sommerens sidste landskamp, så Kasper Hjulmand har ikke samme behov som hidtil for at dosere sine spilleres kræfter.

Det samme gælder Østrig, som kan tænkes atter at spille med Marko Arnautovic og Andy Weimann på toppen. Danmark skal dog nok komme frem til chancer, og Christian Eriksen har endnu ikke scoret i denne udgave af Nations League. Det kunne meget vel ændre sig i aften.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Danmark og Østrig. Hos Marathonbet får man odds 1,92 på dette.