Kamp: Schweiz – Portugal

Spilforslag: Portugal vinder kampen

Odds: 2,16

Spilstop: 12. juni kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Schweiz har fået en en mareridtsstart på Nations League med tre nederlag i de første tre kampe. Dermed er de i stor fare for at ryge ud af Nations League A.

Det bliver ikke lettere af, at man nu møder Portugal, som har fået en glimrende start på Nations League. De har syv af ni mulige point og har allerede slået schweizerne med 4-0. Vi regner da også med, at portugiserne igen tager tre point mod Schweiz.

 

Derfor vinder Portugal kampen

Portugal har som nævnt gang i en god Nations League. De gik også ind til turneringen med momentum efter, at de i foråret sikrede sig VM-deltagelse efter sejre over Tyrkiet og Nordmakedonien.

De startede med gruppens formodede sværeste kamp ude mod naboerne Spanien. Her fik en sen scoring af Ricardo Horta udlignet til 1-1 og sikret et vigtigt point.

Derefter smadrede man Schweiz med 4-0 på udebane. Her scorede Cristiano Ronaldo to gange, mens William Carvalho og João Cancelo. Diogo Jota spillede også en stor kamp med assists til begge Ronaldos mål.

I seneste kamp spillede Portugal hjemme i Lissabon mod Tjekkiet. Her var Cancelo igen på pletten, mens Gonçalo Guedes scorede til 2-0 inden halvlegen. Bernardo Silva lagde op til begge mål.

Helt så godt ser det som nævnt ikke ud for Schweiz. Foruden nederlaget til Portugal tabte man med 1-2 til Tjekkiet og senest 0-1 hjemme mod Schweiz efter en tidlig scoring af Pablo Sarabia.

Det vil sige, at schweizerne efter deres tre kampe har en samlet målscore på 1-7. Det lover ikke godt forud for denne kamp.

Portugal har desuden overtaget, hvis man ser på holdenes seneste indbyrdes kampe. Her har de nemlig vundet de tre, som er spillet siden 2017.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Portugal vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,16 på dette.