Kamp: FC Midtjylland – FC København

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,96

Spilstop: 1. maj kl. 18:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der venter et brag af en kamp i Superligaens mesterskabsspil, når FC København gæster FC Midtjylland på MCH Arena.

Udeholdet har inden kampen et forspring på seks point samt en langt bedre målscore end deres jyske rivaler. Derfor skal FC Midtjylland bruge tre point, hvis de skal holde håbet om et mesterskab i live.

Sæsonens forrige tre møder mellem disse hold har været ganske tætte. Faktisk er alle tre endt 1-0. Vi tror da også på, at denne kamp bliver en tæt affære – især med opgørets enorme vigtighed in mente.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Dette er som nævnt sæsonens fjerde møde mellem FC Midtjylland og FC København. Kampene i grundspillet endte med 1-0-sejre til de respektive udehold.

Da holdene mødtes i Parken i mesterskabsspillet den 10. april lykkedes det så et hjemmehold at vinde. Det skete, da Lukas Lerager efter lidt over en times spil satte kampens enlige scoring ind.

Sidste uge blev en stor nedtur for FC København, da man hjemme i Parken tabte med 0-1 til Randers efter en scoring af FCK’er Peter Ankersens tvillingebror, Jakob.

Samtidig gjorde FC Midtjyllands 3-1-sejr i Brøndby, at de bringer fornyet spænding i mesterskabskampen. Her blev man hjulpet på vej af et tidligt rødt kort til hjemmeholdets Andreas Maxsø. Evander, Gustav Isaksen og Anders Dreyer var på tavlen for jyderne.

Vi regner som nævnt ikke med, at det bliver den store målfest på MCH Arena. FCK har blot scoret fem mål i mesterskabsspillet fem kampe.

FC Midtjylland har gjort det noget bedre med i alt 11. Vi tror dog, at de får noget sværere ved at komme til fadet mod FCK-defensiven.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i kampen mellem FC Midtjylland og FC København. Hos Marathonbet får man odds 1,96 på dette.