Kamp: Wolverhampton Wanderers – Leeds United

Spilforslag: Wolverhampton Wanderers vinder kampen

Odds: 2,21

Spilstop: 18. marts kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Wolverhampton er fortsat på jagt efter europæisk fodbold til næste sæson, når bundholdet Leeds kommer forbi. Leeds fik i sidste runde en meget tiltrængt sejr mod Norwich.

Det venter dog Leeds en hård opgave på Molineux. Wolves har i denne sæson generelt været gode defensivt, og vi regner med, at de får kørt en sejr hjem mod Leeds.

 

Derfor vinder Wolves kampen

Wolverhampton har gang i en glimrende sæson og er blot fem point efter Arsenal på fjerdeplads. The Gunners har dog en del kampe i hånden, men en plads i Europa League eller Conference League ser bestemt ikke urealistisk ud for Wolves.

Senest har man mødt bundholdene Watford og Everton, hvilket resulterede i seks vigtige point. Watford blev nedlagt med 4-0, mens det senest blev til en 1-0 sejr på Goodison mod Everton efter en scoring af Conor Coady.

Nu gælder det så mødet med Leeds. Leeds hentede i weekenden en yderst tiltrængt sejr mod Norwich. Her sikrede en sen scoring af unge Joe Gelhardt tre livsvigtige point.

De betyder, at man nu har fire point ned til Watford, som ligger lige under stregen. Leeds har dog også blot fem point ned til Burnley, som har to kampe i hånden, så der skal flere point på kontoen.

Hjemmekampen mod Norwich er sæsonens på papiret letteste kamp (hvis sådan en findes i Premier League). Inden da havde Leeds blot hentet ét point i deres forrige syv kampe.

De var bestemt ikke imponerende, da de inden kampen mod Norwich fik smæk af Aston Villa, som vandt med 3-0.

Sæsonens første møde mellem holdene endte 1-1. Denne gang siger vi dog, at det bliver Wolverhampton, som trækker det længste strå.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Wolverhampton Wanderers vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,21 på dette.