Kamp: Athletic Bilbao – RCD Espanyol

Spilforslag: Athletic Bilbao vinder kampen

Odds: 1,64

Spilstop: 7. februar kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Espanyol skal en tur til Baskerlandet, hvor der venter et møde med Athletic Bilbao. Det er samtidig et møde mellem nummer ni og 13 i La Liga.

Athletic Bilbao går ind til kampen med en enorm portion selvtillid efter, at man har slået både Barcelona og Real Madrid ud af Copa del Rey. Espanyol har derimod blot hentet ét point i deres sidste tre ligakampe.

Vi regner heller ikke med, at Barcelona-klubben får point med hjem fra Bilbao, hvor vi altså tror på en sejr til hjemmeholdet.

 

Derfor vinder Athletic Bilbao kampen

Athletic Bilbao havde en hård periode fra oktober til midten Fra 11. til 17. spillerunde blev det til to nederlag og hele fem uafgjorte. Siden da har man dog fået rettet op på tingene.

De har således hentet ti af 15 mulige point i deres sidste fem kampe. Senest blev det til en vigtig 1-0-sejr ude mod Rayo Vallecano efter en scoring af Nico Serrano.

Det var dog midtugens 1-0-sejr mod Real Madrid i pokalturneringen som trak de store overskrifter. Bilbao havde allerede slået Barcelona ud, og med kampens eneste scoring sikrede Álex Berenguer, at Real røg samme vej.

Nu gælder det så Espanyol, som i deres seneste kamp led et 1-4-nederlag på hjemmebane mod Real Betis. Inden da havde man blot fået ét point fra de to kampe mod bundholdene Elche og Cádiz.

Det er med andre ord langt fra noget formstærkt hold, som møder op på San Mamés i Bilbao. Sæsonens første møde mellem disse to hold endte med pointdeling, men denne gang har vi tiltro til, at Bilbao kan drage fordel af deres momentum og sikre sig de tre point.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Athletic Bilbao vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,64 på dette.