Kamp: Tottenham Hotspur – Brighton & Hove Albion

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,87

Spilstop: 5. januar kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det er tid til sæsonens første møde mellem disse Premier League-hold. Det kommer noget utraditionelt til at ske her i FA Cuppen. Årsagen er, at deres første kamp i Premier League blev udsat tilbage i december.

For begge hold gælder det, at FA Cuppen er eneste tilbageværende mulighed, hvis de skal sikre et trofæ. Brighton er på ingen måde i fare for at rykke ned, så de kommer til at gå benhårdt efter FA Cuppen. Spurs er ude af Europa, hvorfor de også kan tillade sig at prioritere denne turnering.

Brighton har gennem sæsonen været meget godt til at holde modstanderne fra fadet. Samtidig har man dog selv haft problemer med få bolden i nettet.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Tottenhams defensiv sejlede flere gange tidligere på sæsonen. Der er dog kommet mere styr på tingene siden tilgangen af italienske Antonio Conte.

Under den nye manager har Spurs blot tabt én af sine første ti ligakampe i spidsen for Tottenham. Samtidig har man blot lukket otte mål ind på disse ti kampe og holdt fem clean sheets.

Der venter dog Spurs en svær kamp mod Brighton. Holdet fra sydkysten har som nævnt været meget svære at slå i denne sæson. I 22 Premier League-kampe har de blot lukket to eller flere mål ind fem gange.

Deres problem er, at de for ofte selv ikke har været skarpe nok til at sikre sejren. De er derfor oppe på svimlende 12 uafgjorte kampe ud af 22.

Vi tror, at Spurs får problemer med den stærke Brighton-defensiv til trods for, at denne er lidt svækket på grund af Dan Burns skifte. Samtidig gør Brightons ineffektivitet dog også, at vi heller ikke ser dem gå målamok i London.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i kampen mellem Tottenham Hotspur og Brighton & Hove Albion. Hos Marathonbet får man odds 1,87 på dette.