Kamp: Elfenbenskysten – Egypten

Spilforslag: Elfenbenskysten vinder kampen

Odds: 2,29

Spilstop: 26. januar kl. 17:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der venter en stor kamp i denne ottendedelsfinale af Africa Cup of Nations, når Elfenbenskysten møder Egypten. Begge hold har stjerner fra øverste hylde, så der er lagt op til en underholdende affære.

Elfenbenskysten endte med at vinde Gruppe E, mens Egypten måtte tage til takke med andenpladsen i Gruppe D. Elfenbenskysten var da også noget mere imponerende end egypterne, hvis kampe alle endte med én scoring.

Vi mener da også, at der er mest, som tyder på, at festen kommer til at stoppe her for Salah & Co. Dermed siger vi, at det blive ivorianerne, som går videre til kvartfinalerne.

 

Derfor vinder Elfenbenskysten kampen

Elfenbenskysten lagde ud med at Ækvatorialguinea med 1-0 efter en scoring af Sivasspors Max Gradel. Herefter spillede man på skuffende vis 2-2 med Sierra Leone her var profilerne Sébastien Haller og Nicolas Pépé fra henholdsvis Ajax og Arsenal på pletten. Det siger lidt om, hvilke kapaciteter, som Elfenbenskysten råder over.

Sidst men ikke mindst sendte man de forsvarende mestre Algeriet ud af AFCON med en flot 3-1-sejr. Her bragte AC Milans Franck Keissé Elfenbenskysten foran, hvorefter scoringer af PSVs Ibrahim Sangaré og Pépé sikrede sejren.

Egypten fik ikke nogen optimal start med et 0-1-nederlag til Nigeria. Derefter sikrede Mohamed Salah dog tre point mod Guinea-Bissau, og derefter sikrede ikke alt for imponerende 1-0-sejr over Sudan andenpladsen i gruppen.

Det er selvsagt ret bekymrende, at Egypten selv ikke med profiler som Salah og Trézéguet formår at score mere end to mål over tre gruppekampe.

Vi synes derimod, at det så ganske opløftende ud for Elfenbenskysten som med deres seks mål var blandt gruppespillet mest scorende hold. Vi siger, at deres offensive kapaciteter bliver for meget for Egypten, og at det dermed bliver ivorianerne, som ender med at gå videre.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Elfenbenskysten vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,29 på dette.